По договаряне300 m2

Самостоятелна къща Ресилово, Сапарева баня

Alma Resilovski – Чистотата на Рила планина !
Block Недвижими имоти представя на Вашето внимание проект, съчетаващ в себе си магията на планината, духа на вярата и същевременно удобствата и развлеченията, необходими за истинска и пълноценна почивка.
Alma Resilovski – Чистотата на Рила планина !
За Проекта.
Проектът включва три съседни имота, непосредствено до Ресиловски манастир. Всеки един от тях ще разполага със собствен двор около 1000 кв.м. и двуетажна къща с разгъната застроена площ от 300 кв.м. Имате възможност на избор, като вариантите за покупка са: парцел с изцяло уредени документи и разрешително за строеж или парцел, заедно с готов проект за къща и интериорен проект, дело на лидер в бранша. Най-голямото предимство е, че строителството на къщата може да бъде изпълнено от инвеститора, като ще бъде изцяло съобразено с Вашите изисквания и нужди. Срокът за реализиране е 3 месеца.
Локация.
Проектът се намира до светилището Ресиловски манастир „Покров Богородичен“, в Рила планина. Само на 6 минути е разположен гр. Сапарева баня. Близостта на града позволява да се възползвате от предимствата на минерални басейни, спа, множество ресторанти, магазини, кафета, фитнес, както и училища и детски градини. През летните месеци може да се насладите на приятни разходки сред природата, посещавайки Седемте Рилски езера, Овчаренски водопад, Бистришки водопад, Екопътека Горица, водапад Горица, езеро Паничище, Пътеката на приказките в с. Паничище, хижа Скакавица и още много други природни забележителности и планински хижи. През зимата може да продължите да се любувате на красотата на планината, но карайки ски или сноуборд или посещавайки термални басейни. Освен величествената природа, в непосредствена близост до Вашият бъдещ, дом са разположени Рилски манастир, Възрожденска църква ,,Св. Никола “ , Сапаревобанския манастир ,,Св. Стефан“, Сапаревски манастир ,,Св. Архангел Михаил“.
Уютът, природата, спокойствието , магическата енергия и в същото време удобствата, в съчетание с модерна архитектура и внимание към детайла прави този ,,оазис“ сред природата една сигурна среда за пълноценен и щастлив живот за Вас и Вашето семейство. Ако и Вие търсите тези качества във Вашия дом, не се колебайте. Заповядайте, за да усетите магията на Alma Resilovski.
Основни данни
справка ID21322
Дата на обявяване 04/04/2023
Договор Продажба
Типология Самостоятелна къща
Площ 300 m2
Разходи
Цена По договаряне
Енергийна ефективност
Енергиен клас Във фазата на изчисление
проверена агенция
Block Недвижими Имоти
Block Недвижими Имоти
бул. България 58, вх. Б, ет. 5, ап. 28, София
  Покажи мобилен телефон +359 88 783 3800
Ванеса Цекова
Показване на телефона +359 87 767 2772
Адрес и карта
Ресилово, Сапарева баня