€ 350.000254 m21.378 €/m2

Вили с. Равно поле, Елин Пелин

БЕЗ КОМИСИОНА. Продава къщи в с. Равно поле на 18 км. от гр. София

Sofia In //www.sofiain.com/ представя на Вашето внимание:

Проект за двуетажна жилищна сграда, състояща се от две жилища с гаражи към всяко.

Сградата е двуетажна със застроена площ от 252,83 кв.м, като в нея са обособени две самостоятелни жилища – къща „А” и къща „Б”, които са с идентично огледално разпределение.

Къща „А” се намира в северната част на постройката, а къща „Б” в южната част, като достъпа до всяка една се осъществява от запад през имота.

Двете жилища са проектирани с идентично разпределение. На първия етаж за всяко са обособени антре, дневен тракт с кухненски бокс, спалня, санитарен възел и открита тераса. От всяко е осигурен достъп до прилежащия гараж. До втория етаж на жилищата (кота +3,00) се достига посредством двураменни стоманобетонни стълби, разположени в пространството на антрето. На кота +3,00 за всяко са предвидени две спални с обща тераса, родителска спалня с дрешник, баня и тераса към нея, мокро помещение и втора 4 от 5 обща баня. Родителските спални са ориентирани на запад, а двете по-малки спални на изток. В графичната част на проекта са показани разпределения на етажите, точни коти, вид на помещенията и начин на третирана на подовете, стените и таваните в тях.

Носещата конструкцията е монолитна с носещи греди, пояси, колони и плочи от стоманобетон. Ограждащите и вътрешните преградни стени са тухлени с дебелина съответно 25 см. и 12 см., Върху външните стени ще се изпълни топлоизолация от EPS, съгласно топлотехническите изчисления към част енергийна ефективност. От вътрешната страна на стените ще бъде положена вароциментова мазилка и гипсова шпакловка. В част от помещенията, показани в графичната част на проекта, ще се изпълни окачен таван от гипскартонени плоскости, а в останалите помещения ще се положи вароциментова мазилка по тавана. Светлата височина на помещенията на първия е 2,75 м., а на втория 2,70 м. Подпокривното пространство на сграда е неизползваемо, като в тавана над коридора на кота +3,00 ще се остави отвор за достъп и ревизия. Съгласно изискванията на чл. 99, ал. 1 от Наредба Iз - 1971 за СТПНОБП са предвидени въздуховоди от керамични тела с клас по реакция на огън А2 за смукателната вентилация на баните и на кухненските аспиратори. Комините в сградата ще бъдат изпълнени от коминна система с керамични тела притежаваща актуално становище за огнеустойчивост G50 и клас по реакция на огън А2.

Покривът на къщите е двускатен с дървена покривна конструкция. Над нея ще се изпълнят дъсчена и летвена обшивка и покрива ще бъде с бетонни керемиди. Между носещите ребра на покрива ще се положи топлоизолация, а долната страна ще се изпълни окачен таван от гипскартонени плоскости по система, претежаваща актуално становище за необходимата огнезащита, издадено от ГДПБЗН. Отводняването е посредством улуци и водосточни тръби от пластифицирана ламарина. Покривът на гаражите е плосък и върху него ще се положи топлоизояци от XPS плочи, циментова замазка и PVC хидроизолационна мембрана. От външната страна на стените на сградата ще се положи силикатна мазилка и мозаечна мазилка в зоната на цокъла. Дограмата е от PVC профили с троен стъклопакет. Проектът е разработен според изискванията на ЗУТ.

Цена на къщата е без ДДС

РЕЗЕРВАЦИЯ НА ИМОТ В СГРАДАТА:



Имате възможност да резервирате имот в комплекса и да го свалите от продажба със заплащане на депозит. След това се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор; Свържете се с отговорния брокер за тази обява за подробна информация относно процедурата за покупка и начина за плащане. За всички наши клиенти ние осигуряваме безплатна юридическа и правна подкрепа по време на сключване на сделката!



ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ:



Ние сме компания, за която на първо място сте Вие, нашите клиенти, точно за това освен покупката на имота ние Ви предлагаме

допълнителни услуги, които ще направят ползването на новозакупения имот пълноценно и безпроблемно.



Допълнителните услуги, които предлагаме включват:



✔️ Проектиране на интериорен дизайн и обзавеждане;

✔️ Извършване на довършителни и/или ремонтни дейности с екип от професионалисти;

✔️ Цялостно обзавеждане с качествени мебели на достъпни цени;

✔️ Пълен набор от услуги по управление на Вашия имот!




Тази и много други оферти можете да разгледате на интернет страницата ни: www.sofiain.com

Реф. № 22309

Очакваме Ви!


Електричество
Асансьор
С гараж
Газ
Контролиран достъп
Закрито паркомясто
Видеонаблюдение
Основни данни
справка 22309
Дата на обявяване 30/06/2024
Договор Продажба
Типология Вили
Площ 254 m2
Етаж 2 общо
Разходи
Цена 350.000 €
Цена за m2 1.378 €/m2
Енергийна ефективност
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
проверена агенция
Sofia In
Sofia In
ул. "Нишава" № 153, ет. 1, ул. "Казбек" № 57 Б, партер, София
  Покажи мобилен телефон +359 88 265 4100
Цвети Милотинова
Адрес и карта
с. Равно поле, Елин Пелин