€ 249.000,00

Вили Благоевград (квартал Струмско)

Къща в спокоен район в град Благоевград
    Замисляли ли сте се какво е да се събудите сутрин в дом, където първото нещо, което виждате през прозореца, е зеленината на спокойния квартал? La Maison Idéale представяме на Вашето внимание двуетажна къща в спокоен квартал в град Благоевград - оазис на спокойствието, който чака да стане Ваш дом.
    Съчетанието на функционалност и елегантност е основен приоритет при проектирането на този имот, който се намира в категорията луксозни имоти.
Локация: Тази прекрасна къща е разположена в един от най-желаните за живеене райони на Благоевград, където уютът и тишината се преплитат с модерния начин на живот;Дневна: Голямата дневна зона е идеалното място за семейни събирания или просто за отмора след напрегнатия ден;Спални: Спалните помещения са проектирани така, че да предоставят необходимите уединеност и спокойствие. Всяка стая е с достатъчно пространство за лични вещи и гардероб, където всеки член на семейството може да се чувства комфортно и независимо;Бани: Баните  предлагат перфектното място за релаксация след уморителен ден;Двор: Дворът на къщата е внимателно поддържан и предлага достатъчно пространство за игри на открито, градинарство или просто за отдих сред природата;Тераса: Терасата е идеалното място за сутрешно кафе или вечеря под звездите;Паркинг: Като допълнително удобство е осигурено безопасно място за вашите автомобили;    Този имот е идеален за семейства, които търсят баланса между урбанистичния живот и спокойствието на природата. Той е подходящ за хора, които ценят комфорта и сигурността, както и за млади професионалисти, които искат да създадат свой собствен рай. Подходящ е и за възрастни двойки, които искат да се насладят на заслужена пенсия в спокойна и красива среда.
    Придобивайки този имот, вие инвестирате не само в имот, но и в качество на живот. Тук всяка сутрин ще започва с усмивка, а вечерите ще са изпълнени с топли разговори и споделени моменти. Тази къща е мястото, където всяко пространство говори "добре дошли у дома".
    Изберете този имот и станете част от общността, която цени спокойствието, красотата и удобството. Нека тази къща бъде Вашата следваща глава в книгата на живота. За повече информация и детайли, разгледайте нашата секция Всички имоти и открийте своя идеален дом сред предложенията на La Maison Idéale.
Основни данни
справка ID182121
Дата на обявяване 04/06/2024
Договор Продажба
Типология Вили
Разходи
Цена 249.000 €
Енергийна ефективност
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
проверена агенция
La Maison Idéale
La Maison Idéale
бул."Витоша" 1А, ет.2, оф.232, София
  Покажи мобилен телефон +359 87 882 8258
Адрес и карта
Благоевград - квартал Струмско
Реклама без карта,
опитайте да попитате рекламодателя за позицията