€ 95.000,0092 m21.033 €/m2

Вили с. Чернооково, Върбица

Едноетажна къща в село Чернооково.

Агенция за недвижими имоти "Votchina" предлага на вашето внимание едноетажна къща в село Чернооково. Тук, в село Чернооково, в област Добрич, се крие едноетажна къща, която обещава да ви обгърне с уюта на своята жилищна площ от 92 квадратни метра, заобиколена от щедър двор с площ от 1161 квадратни метра.

Отваряйки вратата, ще бъдете посрещнати от приветливото антре, което води към просторна всекидневна с топли подове, двете слънчеви спални, кухненски бокс и уютна BBQ зона, където може да се насладите на приятни вечери с приятели и семейство.

Дворът е наистина малко райско място, украсен с зеленина и обграден с ограда за поверителност и безопасност. На територията му може да откриете дори и басейн, представляващ оазис на релаксация и разкош.

Това е не само къща, а личен рай, предлагащ пълно обзавеждане, точно както се вижда на снимките. Не се пропускайте възможността да се превърнете в собственик на този уникален имот, разположен само на кратко разстояние от областния център град Шумен, идеално за тези, които ценят спокойствието на селската идилия, без да се отказват от удобствата на градския живот.

Електр.
Вода
Паркинг
Инверторен климатик
Локално
Саниран
Открит басейн
Обзаведен
Септична яма
Котел на газ
Подово отопление
Партида за ток
Партида за вода
Видеонаблюдение
Основни данни
справка 3770
Дата на обявяване 02/04/2024
Договор Продажба
Типология Вили
Площ 92 m2
Етаж 1 общо
Разходи
Цена 95.000 €
Цена за m2 1.033 €/m2
Енергийна ефективност
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
проверена агенция
Вотчина
Вотчина
бул. "Княгиня Мария Луиза" № 24-Б ет. 3 оф. 13, Варна
  Покажи мобилен телефон +359 87 611 1535
Сергей Григорев
Адрес и карта
с. Чернооково, Върбица