€ 118.740,002 стаен74 m21 бани5 етаж1.605 €/m2

Двустаен София (квартал Левски)

2-стаен в София, Левски за 118 740, Евро
Имаме удоволствието да Ви представим малка, бутикова сграда "Фрезия" с общо 18 апартамента, намираща се в столичния кв. Левски, близо до Ботевградско шосе.

БЕЗ КОМСОНА ОТ КУПУВАЧА!

Конкретната оферта е за двустаен апартамент, намиращ се на пети етаж с обща площ от 74.21 м2 / застроена пло-59.60кв.м./ и следното разпределение: входно антре, всекидневна с кухненски бокс, спалня,тераса и баня с тоалетна. Имотът разполага с мазе- 5.68 кв.м.

Разполага с по четири апартамента на всеки етаж, на последния етаж са два апартамента с просторни, панорамни тераси. Апартаментите в сградата са двустайни, тристайни с мазе към всеки апартамент, включено в цената.

Сградата ще разполага с 12 подземни паркоместа на цена -15 000 евро. Надземни гаражи 7 бр. на цена -25 000 евро.

Локация:

Сградата се намира в тих и озеленен район, който предлага множество възможности за разходки и отдих. В близост има всичко необходимо за комфортен живот – две училища, детска градина, читалище, магазини, аптека, заведения и офиси за различни услуги. На пешеходно разстояние се намира бъдеща метростанция, която ще осигури още по-бърз достъп до всички части на града.

Квартал "Левски" е известен със своята удобна инфраструктура и отлични транспортни връзки, включително бърз достъп до Ботевградско шосе. Това прави района особено привлекателен както за семейства, така и за хора, които ценят удобството и добрата комуникация с останалите части на града.

Функционалност и удобства:

Апартаментите в сградата се предлагат по Български Държавен Стандарт (БДС) и са с функционални разпределения, подходящи както за живеене, така и за инвестиция. Отоплението е предвидено да бъде на ток, като във всички жилища са направени изводи за климатици.

Очакван Акт 16: януари 2025 г.

Гъвкави схеми на плащане.



Удобна локация и транспорт:
- Близост до Ботевградско шосе: Кварталът е разположен в непосредствена близост до една от основните пътни артерии на София, което осигурява бърз достъп до центъра на града и други ключови райони.
- Бъдеща метростанция: Планираната метростанция на бул. "Ботевградско шосе" ще улесни значително връзките с останалите части на столицата, като направи квартала още по-достъпен и привлекателен.

Образователни институции:
- Училища: В "Левски" се намират няколко училища. Пример за такива са 90-то Основно училище „Ген. Хосе де Сан Мартин” и 163-то Основно училище „Черноризец Храбър”. Наличието на тези училища в квартала прави района удобен за семейства с деца.
- Детски градини: В квартала има и няколко детски градини, като 74-та Детска градина „Детски свят” и 93-та Детска градина „Слънце”. Те предлагат отлични условия за предучилищна подготовка и грижа за най-малките.

Търговски обекти и удобства:
- Магазини: В "Левски" има разнообразие от магазини за хранителни стоки, включително големи вериги като „Фантастико“ и „Лидл“. Освен това, в района се намират и множество малки специализирани магазини и аптеки, които улесняват ежедневното пазаруване.
- Заведения и услуги: Кварталът разполага с множество кафенета, ресторанти и заведения за бързо хранене, които предоставят различни кулинарни предложения. Освен това, тук се намират и офиси на различни услуги, банки и други необходими институции.
Оглед на имота:

Можем да организираме оглед на имота в удобно за Вас време. За целта, моля, свържете се с отговорния брокер.

Резервация на имота:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит. След това се прекратяват огледите с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за повече информация относно процедурата и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване:

Ние сме уважавана компания и ще бъдем с Вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки Ви пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Предлагаме разнообразие от допълнителни услуги, включително съдействие за ипотечен кредит, застраховки, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, както и юридически и счетоводни услуги.

*Отлични условия, лихви и самоучастие за ипотечен кредит от [SUPER CREDIT!](https://www.supercredit.bg/)
Основни данни
справка ID208547
Дата на обявяване 31/08/2024
Договор Продажба
Типология Апартамент
Площ 74 m2
Стаен 2 (1 спалня, 1 друго), 1 баня
Етаж 5 от 6 общо
Разходи
Цена 118.740 €
Цена за m2 1.605 €/m2
Енергийна ефективност
Година на построяване 2024
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
проверена агенция
Suprimmo
Suprimmo
ул. Якубица 19, ет. 5, София
  Покажи мобилен телефон +359 88 370 0335
LUXIMMO
Показване на телефона +359 88 388 8888
Адрес и карта
София - квартал Левски