€ 270.000,003 стаен85 m21 бани1 етаж3.176 €/m2

Тристаен София

Тристаен апартамент, за продажба, Център, София, ул. Любен Каравелов
Добре дошли в мечтания от Вас апартамент в сърцето на София, България! Пригответе се да се отдадете на сетивата си в този апетитен рай с три спални, който безпроблемно съчетава уют, комфорт и отлично местоположение.

След като стъпите в това изискано жилище, ще бъдете посрещнати от атмосфера, която излъчва изтънченост и модерна елегантност. Отвореното жилищно пространство ви приканва да се отпуснете и да се отпуснете със стил, като се похвалите с изобилие от естествена светлина, която танцува в щателно проектирания интериор. Плюшените, разкошни мебели ви канят да потънете в състояние на чисто блаженство, докато съвременните акценти добавят нотка на градски шик.

Гурме кухнята е рай за кулинарните ентусиасти, където ароматът на прясно сварено кафе и цвърченето на вкусно ястие се носят във въздуха. Оборудван с най-добрите уреди от неръждаема стомана и елегантни плотове, този кулинарен оазис ще вдъхнови вашия вътрешен готвач да създаде гастрономически шедьоври. Прилежащата трапезария осигурява перфектния фон за провеждане на незабравими вечери, с изискана атмосфера, която без усилие съчетава интимност и изтънченост.

Докато си проправяте път към трите щедро пропорционални спални, очите ви ще бъдат привлечени от завладяващите гледки към силуета на центъра на града, които украсяват прозорците. Всяка спалня е светилище на спокойствието, украсена с плюшени легла, меко осветление и внимателно подбран декор. Главният суит предлага оазис на релаксация, разполагащ със самостоятелна баня с луксозна вана, подмладяващ дъждовен душ и елегантни тела, които издигат вашето изживяване за къпане до нови висини.

Излизайки навън на самостоятелния балкон, гледките и звуците на оживения град ви заобикалят. Отделете малко време, за да се насладите на чаша кафе или чаша вино, докато се наслаждавате на очарователните панорамни гледки към емблематичните забележителности на София и оживените улици. Този градски оазис гарантира, че никога не сте далеч от енергията и вълнението, които центърът на града може да предложи.

Разположен в сърцето на София, ще се озовете потопени в процъфтяващ квартал, който предлага множество културни, кулинарни и развлекателни преживявания. От модерни кафенета и ресторанти от световна класа до художествени галерии и бутикови магазини, всичко, което желаете, е на една ръка разстояние. Потопете се в богатата история и оживената атмосфера, която София може да предложи, с емблематични забележителности като храм-паметника "Александър Невски" и НДК само на един хвърлей разстояние.

Не пропускайте възможността да превърнете този завладяващ четиристаен апартамент във ваш дом. Това не е просто адрес; Това е начин на живот. Поглезете сетивата си, прегърнете лукса и живейте на върха на градския живот в София, БългариЮ

Виртуална обиколка на имота тук -> Тристаен апартамент топ център (matterport.com)
Основни данни
справка ID57079
Дата на обявяване 22/07/2023
Договор Продажба
Типология Апартамент
Площ 85 m2
Стаен 3 (2 спални, 1 друго), 1 баня
Етаж 1 от 4 общо
Разходи
Цена 270.000 €
Цена за m2 3.176 €/m2
Енергийна ефективност
Година на построяване 1958
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
Виртуална разходка
DOT.WON Real Estate
DOT.WON Real Estate
гр. София, бул. "Витоша", 1463 НДК, София
  Покажи мобилен телефон +359 87 670 8887
Стоян Стоянов
Адрес и карта
София
Реклама без карта,
опитайте да попитате рекламодателя за позицията