€ 63.750,003 стаен82 m22 етаж777 €/m2

Тристаен Дикисана, Ловеч

Ексклузивно! ЕРА Осъм предлага за продажба апартамент 82.52 кв.м. в широк център в перфектно състояние след основен ремонт!
Локацията на апартамента е удобна и комуникативна – разположен на тиха и спокойна улица, той е същевременно в непосредствена близост до езикова гимназия и само на няколко минути пеша от топ център. Въздухът тук е чист, няма трафик!
Етажното разположение също е отлично – намира се на втори от три етажа. Към него има 14.40 кв.м. избено помещение. Налице са просторна всекидневна с обособен кухненски кът и излаз на тераса, както и две големи стаи, подходящи за спалня и детска, като към едната от тях също е обособена тераса. Дограмите на всяка от стаите са РVC. Подсигурени са и нови климатици за допълнителен уют. Подови настилки от естествено дърво допълват хубавия интериор. Входната врата, модерна, нова и блиндирана, води в удобно антре, от което има достъп до всяка една от стаите – още един и то немалък плюс (няма влизане от стая в стая), както и до чудесно изглеждаща баня с тоалетна. Всички инсталации –ел. и ВиК са нови!
Състоянието на имота е чудесно, тежката и скъпа ремонтна дейност е извършена и остава новият му собственик да се настани, обзавеждайки го по свой вкус. Ако няма пряка нужда от ново жилище, то може бързо и без усилия да се отдаде под наем, имайки в предвид удобната му локация.

Ваш персонален брокер по тази оферта е д-р Васил Драгоев - тел: 0877 744 310
Всеки имот предлаган от ЕРА е проверен, посетен на място и заснет от наш консултант.
ЕРА е лицензиран КРЕДИТЕН ПОСРЕДНИК и предлага БЕЗПЛАТНА консултация на своите клиенти!
Основни данни
справка 5500502
Дата на обявяване 29/05/2024
Договор Продажба
Типология Апартамент
Площ 82 m2
Стаен 3 (2 спални, 1 друго)
Етаж 2 от 3 общо
Обзавеждане Няма
Разходи
Цена 63.750 €
Цена за m2 777 €/m2
Енергийна ефективност
Година на построяване 1981
Вид гориво за отопление Електрически
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
ЕРА Осъм
ЕРА Осъм
ул. Анастас Иширков 7, Ловеч
  Покажи мобилен телефон +359 88 814 1431
Васил Драгоев
Адрес и карта
Дикисана, Ловеч
Реклама без карта,
опитайте да попитате рекламодателя за позицията