Продажба
Не се притеснявайте, сред другите обяви ще намерите и къщата на вашите мечти!
343 резултати за

Продажба на офиси в София

Публикувайте обява

Публикувайте вашата обява за продажба или наем, това е бързо, безплатно и ще бъде видимо за хиляди хора

Търсите перфектното офис пространство в динамичната ни столица? Ето, че сте открили най-правилното място за целта. Нашият портал за недвижими имоти предлага впечатляващ набор от обяви с офиси за продажба в София – един от най-процъфтяващите през последните години градове не само в България, но и в цяла Източна Европа.

Независимо дали сте предприемач, който желае да установи предприятието си на централна локация, собственик на бизнес, който иска да разшири своето полезрение с още един офис, или инвеститор, който цели да акумулира капитал от пазара на бизнес имоти, Oikia.com е точното място.

Ние сме платформа за свободно публикуване на обяви за наемане и продажба на недвижими имоти, чиято цел е да доведе по възможно най-лесния и бърз начин потребителя до реализиране на намислената имотна сделка. Разгледайте настоящите обяви за офиси за продажба в София тук, задавайки своите предпочитания, които да сведат търсенето до най-подходящите предложения.

Каталог с офисни сгради и офиси за продажба в София

Търсенето обуславя предлагането, а когато става въпрос за офиси за продажба в София и двете величини са с доста високи показатели. Това води и до обособяването на широк каталог от оферти, предлагащи за продажба офисни пространства в столицата в нашия портал за недвижими имоти. Съответно тук има доста голямо разнообразие на имоти, с различна локация, характеристики, предимства и разбира се, цени.

Търсите офис за продажба в София на централна локация, която да привлича потенциални клиенти и партньори за развитието на вашата компания? Интересувате се от закупуване на офис пространство директно от инвеститор, за да получите най-изгодната оферта? Търсите пространство с чудесни предимства като тераса, подходящо изложение, чудесна гледка, модерно обзавеждане, прилежащи паркоместа или гараж?

А може би искате да откриете перфектните офисни площи за предоставяне на услугата „споделен офис“ чрез отдаване на отделни помещения в обекта?

В Oikia.com може да намерите представително място за вашия нов офис или удобно пространство за преотдаване или препродажба с инвестиционна цел, което отговаря на всичките ви изисквания. Ако въпреки множеството обяви тук, не успеете днес да намерите точното попадение, може да оставите своите данни, за да ви изпращаме всяка нова обява, която отговаря на търсенето ви. Това ще ви помогне да не изпускате най-изгодните оферти на деня.

Независимо дали търсите офис сграда в центъра на София или се интересувате от офиси в покрайнините на София област, нашият портал има необходимата широкообхватност.

Защо да изберете София за закупуване на офис помещения или сграда

София е изключително оживен културен и исторически център, който се развива като предпочитан икономически център със скоростта на геометрична прогресия. Стратегическото му местоположение между Европа и Близкия Изток го прави идеална дестинация за бизнеси от всякакъв мащаб. Добре свързаната инфраструктура на града, наличието на международно летище и мрежа за обществен транспорт осигуряват лесен достъп за клиенти, партньори и служители.

През последните години София привлече разнообразни бизнеси, от сферата на информационните технологии до финанси, благодарение на създадената динамична среда, насърчаваща иновациите и сътрудничеството в предоставяне на достатъчно възможности за бизнеса да процъфтява. Ниските данъци пък са особено привлекателни за всякакви чуждестранни инвеститори, които търсят работна ръка извън родните си предели.