€ 115.712,0072 m21 етаж1.607 €/m2

Офис гр. София, София (квартал Малинова долина)

БЕЗ КОМИСИОНА! Нова сграда в гр. София, кв. Малинова долина, АКТ 16 лятото на 2024 г.

Sofia In /www.sofiain.com/ предлага на Вашето внимание:

Две жилищни сгради, чудесно вписани сред богата зеленина в близост до Зимен дворец и НСА в един от най-престижните и развиващи се квартали на столицата. Сградата е с модерна и стилна архитектура. Районът разполага с отлично развита инфраструктура. В непосредствена близост са големите столични булеварди „Симеоновско шосе”, „Южна дъга”, посредством които придвижването до всички части на града се извършва бързо и удобно. Лесния достъп до Околовръстното шосе, дава възможност за бърза връзка до “Ринг Мол”, “Бизнес Парка”, магазин “Икеа”, АТМ “Тракия” и АТМ “Струма”. На близки разстояния е осигурено всичко необходимо, съпътстващо едно съвременно ежедневие - супермаркети', „Кауфланд“, „Фантастико“ и „Билла”, магазини, представителства в сферата на услугите и комуникациите, банкови офиси, разнообразие от търговски услуги, популярни заведения

Цени за гаражи - 1 300 евро на кв.м.

Цени на паркоместа 15 000 евро

Частта на квартала под Околовръстения път преобладава ниско застрояване - около 4 етажа. Над 65% от площта на всеки един терен за строителство в квартала е задължително да бъде облагороден със зелени площи и детски площадки. Друго предимство е бързият вход и изход към Околовръстен път, бул. Симеоновско шосе и бул. Александър Малинов.

Ⓜ️Разширение на Софийското метро и развитие на нови линии на градска мобилност. Общинският експертен съвет по устройство на територията прие предварителния проект за разширение на линията на софийското метро към квартал"Малиновадолина". Според този проект, метрото ще се разпростира от метростанция "Витоша" по бул. "Черни връх", като ще включват три нови станции: една между улиците"Проф. Марин Големинов" и "Димитър Манчев", втора до улиците "Проф. Георги Манев" и"Стефан Савов"и трета на кръстовището на бул. "Симеоновскошосе" и ул. "Проф. Иван Странски".

Вече е факт и петата довеждаща линия на градския транспорт до метрото в София. Линия № 805 с малки електрически автобуси свърза кв. "Студентски град" с "Малинова долина", както и кв. "Витоша" с метростанция "Витоша". Нова детска градина.









Реализацията на проекта за изграждане на нова детска градина за 15 групи (369 деца) в кв. Малинова долина е вече факт. Приключили са строителните дейности по изграждане на вътрешните паркинги, загражденията, басейна и озеленяването. Тя се намира на ул. Проф. Крикор Азарян.


ОЧАКВА АКТ 16 до 06.2024г


Тази и много други оферти можете да разгледате на интернет страницата ни: www.sofiain.com





Реф. № 13057

НИЕ ВИ ОСИГУРЯВАМЕБезплатно съдействие за банков кредит!

Безплатна юридическа и правна подкрепа за сделката!


ОЧАКВАМЕ ВИ!































Асансьор
Газ
Основни данни
справка 21679
Дата на обявяване 16/04/2024
Договор Продажба
Типология Офис
Площ 72 m2
Етаж 1
Разходи
Цена 115.712 €
Цена за m2 1.607 €/m2
Енергийна ефективност
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
проверена агенция
Sofia In
Sofia In
ул. "Нишава" № 153, ет. 1, ул. "Казбек" № 57 Б, партер, София
  Покажи мобилен телефон +359 88 265 4100
Цвети Милотинова
Адрес и карта
гр. София, София - квартал Малинова долина