€ 310.798,004 стаен179 m22 бани2 етаж1.736 €/m2

Четиристаен Самоков

4-стаен в София, област, к.к.Боровец за 310 798, Евро
Ексклузивно представяме четиристаен мезонет за продажба в 7 Angels - луксозен жилищно-ваканционен комплекс, разположен сред вековните борови гори на величествената Рила планина.

Проектът ще бъде изпълнен без компромиси и има амбицията да се превърне в една от най-реномираните и престижни резиденции в аристократичния планински курорт на България, основан от цар Фердинанд преди повече от 120 години. Проектът е свързан с цялостно преустройство на двете съществуващи сгради на бившия хотел "Зодиак" в курорта Боровец и превръщането му луксозна планинска резиденция с комфортни апартаменти и широка гама от удобства за своите обитатели.

Етапи на строителство:
Старт на строителството: януари/февруари 2025 г.
Завършване на Блoк "А": декември 2025 г.
Завършване на Блок "Б": декември 2026 г. Имотът е ситуиран на 2-ри и 3-ти етаж и предлага 178.62 кв.м обща площ (нетна площ 145.59 кв.м + общи части 33.03 кв.м). Първият етаж се състои от антре, всекидневна с кухненски бокс, две спални, баня с тоалетна, отделна тоалетна, а ниво две разполага със спалня и баня с тоалетна.

Местоположение

Със своята уединена локация, на 1340 м надморска височина, Боровец предлага изключително чист въздух, а река Бистрица, която минава през целия курорт, има въздушно течение, което дава особена структура на въздуха и спомага за лечение и бързото възстановяване на човешкото здраве. Районът е идеално място за зимен и летен туризъм, ски, байкинг, планински поход, планинско бягане, скално катерене, парапланеризъм, конна езда. Разполага с 58 км различни ски писти и е подходящ както за начинаещи, така и за напреднали. Местоположението е с бърз достъп до центъра на курорта, на 900 м от кабинковия лифт и само на 50 м от 800-метрова ски писта за начинаещи.

Жилища с панорамни гледки - за лично ползване или инвестиция

Комплексът е планиран в три секции – две жилищни сгради и ресторант между тях, който ги свързва с топла връзка. Конструктивните височини са 2.50 - 2.60 метра за сграда Б и над 3.20 метра за сграда А. Планирани са 58 жилища с възможност за обединяване - студиа и апартаменти с една, две и три спални, някои от които разполагат с градински тераси, а други са от типа мезонет. Жилищата са внимателно проектирани с цел най-комфортно обитаване, а панорамното остъкляване на сградата допринася както за изобилие от естествена светлина, така и за прекрасни изгледи към спиращата дъха природна красота.

Апартаментите се предлагат в степен на завършване "до ключ" с готови настилки (паркет), стени, завършени и оборудвани бани, блиндирани входни врати и MDF интериорни врати, инсталирани радиатори и система Smart-home, включена в цената. Отоплението е предвидено с индивидуално парно на газ и радиатори.

Посочената цена е без ДДС.

Пълен спектър от изживявания

7 Angels ще бъде изграден по концепцията за Healthy Building с най-съвременни строителни технологии и решения за енергоефективност и благоприятна жилищна среда, a впечатляваща му визия в алпийски стил е вдъхновена от най-добрите ски курорти в Швейцария.

Архитектурната визия ще бъде подчертана с луксозно изпълнени общи части с асансьори KONE, а на разположение на обитателите ще има ресторант от премиален бранд, италианска кафе-сладкарница, скиорна, ултрамодерен уелнес и СПА център, който включва вътрешни и външни сауни, малък басейн с дифузери, парна баня и стаи за масаж, както и фитнес център с Kettler и Tehnogym фитнес уреди.

Предвиден е целодневен безплатен транспорт от комплекса до кабинковата станция, а в близост ще бъде изградена детска зона за игри и забавления.

Възможност за покупка на собствено паркомясто в открития паркинг на комплекса или в закрития подземен гараж:

надземни паркоместа - 8000 Евро без ДДС;
подземни паркоместа - 12000 Евро без ДДС.

Стандартна схема на плащане:

Резервационен депозит - 7000 до 11000 Евро в зависимост от типа на апартамента (депозитът пази имота резервиран до “първа копка”) - подписва се Предварителен договор в рамките на 14 дни след заплащане на резервационния депозит;
25% минус депозита - при подписване на Предварителен договор;
25% при поставена дограма - около м. ноември/декември 2024 г.;
30% при поставена фасада - около м юни/юли 2025 г.;
20% на Акт 16 - приблизително м. декември 2025 г.

Схема на плащане с малка първоначална вноска и голяма окончателна вноска на Акт 16 (1600 Евро/м2 без ДДС):

Резервационен депозит;
20% от цената на имота минус сумата на депозита при издадено Разрешение за строеж + официално открита строителната площадка с определена строителната линия и ниво, и съставен протокол с означение на регулационните и нивелетните репери;
80% от цената на имота при издаден Акт 16 и въвеждане в експлоатация на сградата, и придобиване собствеността на имота в нотариална форма.

Такса поддръжка

Задължителната такса поддръжка е фиксирана за първите 2 години в размер на 15 Евро/м2 без ДДС от общата площ на жилището с включени общи части.

Със своята устойчива и различна концепция, 7 Angels осигурява възможност за живот в здравословна среда, с първокласни удобства и в близост до ски пистите и лифтовете на курорта. Свържете се с нас за повече информация и професионална консултация!
Основни данни
справка ID125092
Дата на обявяване 24/12/2023
Договор Продажба
Типология Апартамент
Площ 179 m2
Стаен 4 (3 спални, 1 друго), 2 бани
Етаж 2 от 5 общо
Разходи
Цена 310.798 €
Цена за m2 1.736 €/m2
Енергийна ефективност
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
проверена агенция
Suprimmo
Suprimmo
ул. Якубица 19, ет. 5, София
  Покажи мобилен телефон +359 88 370 0335
LUXIMMO
Показване на телефона +359 88 388 8888
Адрес и карта
Самоков
Реклама без карта,
опитайте да попитате рекламодателя за позицията