€ 76.6935+ стаен1 бани

Самостоятелна къща с. Бели Искър, Самоков

Продажба Къща гр. Самоков - с. Бели Искър 111m²
БУЛГАРИ КОНСУЛТ ООД предлага на Вашето внимание две къщи с голям, добре поддържан двор. Отлична локация в подножието на Рила планина, на 70 км. разстояние от София и на 7 км. от центъра на гр. Самоков.
Сграда, изградена от солидна каменна основа, гредоред, дървени колони и кирпич, строена след 1950г.. Застроена площ 70 кв. м.. Разположение:
Етаж първи: антре, голяма стая, малка стая - кухня, спалня.
Мазе: - вкопано, под целия етаж на къщата. Поддържа постоянна температура във всички годишни сезони.
Нова сграда изградена със заводски печени тухли, бетонни плочи и колони. Застроена площ 41 кв. м.. Разположение:
Партерен етаж: предверие, стая в битов стил, баня с тоалетна, малка преходна кухня, спалня.
Стопанска сграда с каменна основа, дървена конструкция и плет, измазан с почвена мазилка, с площ 56 кв.м .. На партерният етаж на стопанската сградата има обори, а етажът е плевник.
Първата сграда е гредоред, но с много стабилна каменна основа и в отлично конструктивно състояние. Голямата стая на първия етаж е с изложение изток/юг, малката стая е с изложение изток, а спалнята е с изложение изток/запад. В масивната постройка всички стаи са с изложение югоизток, а спалнята с изложени югоизток/ запад. Всички стаи в първата сграда са с дървено дюшеме, а в втората сграда паркет.
Дворът с площ 677 кв. м.. Същият е разделен на три части и е добре поддържан. Предният двор, откъм страната на улицата е озеленен и има алеи за цветя. Западната част, отделена с оградна мрежа е т. н. черен двор , т . е. дворът за домашни животни. Задният двор граничи с планинско поточе, а изгледът е към млада борова гора. Има достатъчно място и за зеленчукова градина, ако новият собственик реши да си направи такава.
Имотът се намира в близост до центъра на селото. На метри разстояние от кметството, хранителен магазин, ресторант и детска площадка.
Основни данни
справка H-690254
Дата на обявяване 13/09/2024
Договор Продажба
Типология Самостоятелна къща
Стаен повече от 5 (2 спални, 4 друго), 1 баня
Разходи
Цена 76.693 €
Енергийна ефективност
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
БУЛГАРИ КОНСУЛТ
БУЛГАРИ КОНСУЛТ
бул. Витоша №28, София
  Покажи мобилен телефон +359 88 414 4417
Адрес и карта
с. Бели Искър, Самоков
Рекламодател