€ 550.000,005+ стаен400 m22 бани1.375 €/m2

Самостоятелна къща София (квартал Красна поляна 3)

Къща в София, Красна поляна 3 за 550 000, Евро
Тази прекрасна къща се намира на отлична локации в София, осигурявайки идеалния баланс между градски удобства и спокойствие. Разположена е на тиха и зелена улица, далеч от шума и суетата на центъра, но в същото време в непосредствена близост до ключови транспортни връзки, което я прави леснодостъпна.

Къщата е заобиколена от красиво поддържан двор, който предлага идеално място за отдих и игра за цялото семейство. Дворът е просторен, които придава уюта и красотата на тази невероятна собственост.

В района има множество детски градини и училища, които осигуряват удобство за семейства с деца. Учебните заведения са на пешеходно разстояние, което прави ежедневието много по-лесно и комфортно.

Освен това, кварталът разполага с отлична инфраструктура и множество магазини, ресторанти, аптеки, стадион Септември, Западен парк, парк Св. Св. Петър и Павел, Красимир Симеонов конна база Хан Аспарух , картинг Красна поляна се намират в този квартал всичко необходимо за едно домакинство. Градският транспорт е добре организиран, с няколко автобусни и трамвайни линии, които свързват района с различни части на София.

Тази къща предлага всичко необходимо за едно спокойно и удобно живеене, съчетавайки предимствата на градската среда с тишината и уюта на предградието. Идеална за семейства, които търсят сигурност, удобство и високо качество на живот.

Разпределението е както следва:

Етаж 1: антре, тоалетна, кабинет (дневна), кабинет (спалня), кабинет 2 (спалня 2), гараж и склад (котелно)

Етаж 2: коридор, дневка с кухненски бокс с излаз на тераса, килер, спалня 1 с излаз на тераса, спалня 2 с излаз на тераса, спалня 3 с излаз на тераса, баня, тоалетна

Етаж 3: голямо помещение с кухненски бокс и баня+тоалвтна с излаз на тераса 360 градуса и зашеметяваща гледка !
Основни данни
справка ID197677
Дата на обявяване 23/07/2024
Договор Продажба
Типология Самостоятелна къща
Площ 400 m2
Стаен повече от 5 (5 спални, 2 друго), 2 бани
Етаж 3 общо
Разходи
Цена 550.000 €
Цена за m2 1.375 €/m2
Енергийна ефективност
Година на построяване 2008
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
проверена агенция
Inclusive
Inclusive
гр. София, бул. Тодор Александров № 71, София
  Покажи мобилен телефон +359 88 522 1223
Адрес и карта
София - квартал Красна поляна 3