€ 780.000,004 стаен300 m23 бани1 етаж2.600 €/m2

Самостоятелна къща София (квартал с.Бистрица)

Къща в София, с.Бистрица за 780 000, Евро
Офертата е САМО за директни клиенти на агенцията!

Представяме самостоятелна къща с двор и прекрасна панорама към Витоша. Къщата е със съвременна визия и архитектура и е проектирана максимално функционално с много внимание към детайла и отлично качество на използваните материали и технологии.

Имотът е с разгърната застроена площ (включваща гаража и верандата) от 300 кв.м, построен е в дворно място с площ от 933 кв.м.

Разпределението е както следва:
На първо ниво е разположено антре, дневна с трапезария и кухня, склад, санитарно помещение, спалня/кабинет и гараж със склад към него.
На второ ниво се намират родителска спалня със самостоятелна баня с тоалетна, дрешник и тераса към нея, още две спални с обща баня и тераса, мокро помещение и коридор. В прилежащия към къщата двор са разположени веранда, външно барбекю, открито паркомясто и затревени площи.

Къщата ще покрива изискванията за "нискоенергийни сгради", с външна топлоизолация на стените от 20 см и 35 см на покрива. Дограмата е висок клас с троен стъклопакет с нискоемисийно стъкло.

Отоплението е предвидено да бъде на термопомпа с подово отопление. Допълнително ще бъде изградена вентилационна система с рекуператор, който осигурява 24 часа свеж въздух в помещенията.

Къщата ще бъде издадена със следната степен на завършеност:
водопровод и канализация до определени точки в различните помещения;
подове - армирана замазка и вградена шумоизолация за помещенията на втория етаж;
тавани и стени - фина шпакловка и ръбохранители за стени;
домофонна уредба;
озеленен двор;
изводи за дворно осветление. Къщата е с Акт 14.

Очакваме Вашето запитване

Ако желаете да организирате оглед на имот, който Ви интересува, или да посетите някой от нашите офиси, моля свържете се с нас. За да уговорите ден и час за среща или оглед, можете да се обадите на посочения в обявата телефон или да изпратите запитване чрез електронната поща. Нашият консултант ще Ви съдейства с всички необходими подробности и ще уговори удобно за Вас време.

Търсите подходящия за Вас имот?

Не се колебайте да се свържете с нас и да ни разкажете за Вашите нужди и предпочитания. Нашият екип ще проведе задълбочено проучване на пазара, за да Ви предложи имоти, които точно отговарят на Вашите критерии. Разполагаме с изключително портфолио от висококачествени и ексклузивни жилища, които са достъпни само за нашите клиенти. За да сте първите, които ще получите информация за тях – свържете се с нас.

Допълнителни услуги

Като ценен клиент на нашата компания, Вие ще имате привилегията да ползвате напълно безплатно услугите на нашия опитен юридически екип. В допълнение, предлагаме комплексни решения, включващи имуществена застраховка, безплатна финансова консултация, както и изгодни условия за финансиране. Нашите услуги се разпростират и в сферата на препродажбата, отдаването под наем и управлението на имоти. Осигуряваме висококачествени ремонтни дейности и обзавеждане чрез специализирани фирми, които са част от нашата корпоративна група и са наши дългогодишни професионални партньори.
Основни данни
справка ID185325
Дата на обявяване 12/06/2024
Договор Продажба
Типология Самостоятелна къща
Площ 300 m2
Стаен 4 (4 спални), 3 бани
Етаж 1 от 2 общо
Разходи
Цена 780.000 €
Цена за m2 2.600 €/m2
Енергийна ефективност
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
проверена агенция
Suprimmo
Suprimmo
ул. Якубица 19, ет. 5, София
  Покажи мобилен телефон +359 88 370 0335
LUXIMMO
Показване на телефона +359 88 388 8888
Адрес и карта
София - квартал с.Бистрица