€ 69.000,005+ стаен62 m21 бани1.113 €/m2

Самостоятелна къща с. Черни Осъм, Троян

Продава КЪЩА в област Ловеч, с. Черни Осъм - 164 кв.м / 69000 EUR
БУЛГАРИ КОНСУЛТ ООД предлага на Вашето внимание двуетажна къща с вътрешен добре подържан двор. Отлична локация село Черни Осъм, община Троян, в пазвите на Национален парк Централен Балкан , отстоящо на 162 км. от гр. София и на 42 км. от гр. Ловеч..
Разположение:
Етаж 1: трапезария с кухненски тракт с преход към спалня, втора спалня, баня, тоалетна, перално и сушилно помещение.
Етаж 2 четири спални, може да бъде направена баня с тоалетна и на този етаж, като за целта трябва да бъде преустроена една от спалните
Таван: Високо билно ниво. Изцяло ремонтиран покрив. Подменена е дървената констукция и са пренаредени керемидите. На тавана може да бъде направена голяма банкетна зала или кът за почивка. От южна страна покривният скат е задигнат, което позволява таванското помещение да се използва като голяма веранда. От тази веранда се открива невероятна гледка към северното билото на Стара планина и върховете Левски (Амбарица), Голям и Малък Купен.
Мазе: голямо еднопространствено помещение вкопано в земята с цел поддържане на постоянна температура във всеки един от годишните сезони.
Къщата е гредоред и изключително стабилна конструктивно. Изградена е върху солидна каменна основа, дебели дървени греди, а стените са от тухли. Сградата е изцяло измазана с варова мазилка. Дограмите на прозорците са от висококачествено PVC със стъклопакет, двукрилни. Интериорни врати са дървени в автентичен български стил.
Общата застроена площ на сградата е 62,00 кв. м., а разгърната застроена площ на двата етаж 124 кв. м.. Трапезарията и едната спалня на първи етаж са с изложение юг, а спалнята запад/север. На вторият етаж две от спалните са с изложение юг, а другите две спални са с изложение север.
Дворът с площ 355 кв. м. е с леко неправилна форма и е добре поддържан. Има достатъчно място както за озеленяване така и за зеленчукова градина. В дъното на имота има плевник. Същият е конструктивно стабилен и може да бъде преустроен в битово помещение - механа. Към момента е използван като складово помещение и помещение за дърва.
Имотът се намира на тихо и същевременно комуникативно място - на около 100 метра от центъра на селото. Излазът към главната улица на селото е посредством асфалтов път. Има място за паркиране както на улицата пред къщата, така и в двора.
Основни данни
справка H-565757
Дата на обявяване 05/06/2024
Договор Продажба
Типология Самостоятелна къща
Площ 62 m2
Стаен повече от 5 (6 спални), 1 баня
Етаж 2 общо
Разходи
Цена 69.000 €
Цена за m2 1.113 €/m2
Енергийна ефективност
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
БУЛГАРИ КОНСУЛТ
БУЛГАРИ КОНСУЛТ
бул. Витоша №28, София
  Покажи мобилен телефон +359 88 414 4417
Адрес и карта
с. Черни Осъм, Троян