€ 57.000,004 стаен59 m2966 €/m2

Самостоятелна къща Годеч

Къща в София, област, гр.Годеч за 57 000, Евро
Представяме прекрасна възможност за придобиване на уютна къща сред природата, в с. Шума, област София. Разположена е в р-н Рекето, само на 40 км северозападно от столицата и на 2.5 км от град Годеч.

Имот с потенциал

Къщата предлага отлична комбинация от спокойствие и красота на околната природа.

Намиращ се на километър от Шумския манастир "Свети Архангел Михаил" и в близост до лагер от автентични монголски юрти и тренировъчни площадки, имотът предлага множество възможности за развлечения и отдих.

Със своите 59 кв.м, имотът предоставя голям потенциал за реновация и превръщане в семейно място за отдих или постоянно жилище. С прилежащ двор от 1500 кв.м, предлагащ обширна панорама, къщата е атрактивна инвестиция за всеки, който цени спокойствието на селската среда.

Вътрешното разпределение:
коридор,
две стаи,
всекидневна,
кухня,
две мазета.Включени са основни удобства като електричество, питейна вода, две стопански постройки и овощни дръвчета.

Очакваме Вашето запитване

Ако желаете да организирате оглед на имот, който Ви интересува, или да посетите някой от нашите офиси, моля свържете се с нас. За да уговорите ден и час за среща или оглед, можете да се обадите на посочения в обявата телефон или да изпратите запитване чрез електронната поща. Нашият консултант ще Ви съдейства с всички необходими подробности и ще уговори удобно за Вас време.

Търсите подходящия за Вас имот?

Не се колебайте да се свържете с нас и да ни разкажете за Вашите нужди и предпочитания. Нашият екип ще проведе задълбочено проучване на пазара, за да Ви предложи имоти, които точно отговарят на Вашите критерии. Разполагаме с изключително портфолио от висококачествени и ексклузивни жилища, които са достъпни само за нашите клиенти. За да сте първите, които ще получите информация за тях – свържете се с нас.

Допълнителни услуги

Като ценен клиент на нашата компания, Вие ще имате привилегията да ползвате напълно безплатно услугите на нашия опитен юридически екип. В допълнение, предлагаме комплексни решения, включващи имуществена застраховка, безплатна финансова консултация, както и изгодни условия за финансиране. Нашите услуги се разпростират и в сферата на препродажбата, отдаването под наем и управлението на имоти. Осигуряваме висококачествени ремонтни дейности и обзавеждане чрез специализирани фирми, които са част от нашата корпоративна група и са наши дългогодишни професионални партньори.
Основни данни
справка ID170454
Дата на обявяване 23/04/2024
Договор Продажба
Типология Самостоятелна къща
Площ 59 m2
Стаен 4 (2 спални, 2 друго)
Етаж 1 общо
Разходи
Цена 57.000 €
Цена за m2 966 €/m2
Енергийна ефективност
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
проверена агенция
Suprimmo
Suprimmo
ул. Якубица 19, ет. 5, София
  Покажи мобилен телефон +359 88 370 0335
Матин Ароу
Показване на телефона +359 88 280 1922
Адрес и карта
Годеч
Реклама без карта,
опитайте да попитате рекламодателя за позицията