€ 119.445,0068 m21.757 €/m2

Апартамент гр. София, София (квартал Малинова долина)

БЕЗ КОМИСИОНА. Продава ОТ СТРОИТЕЛ. Апартаменти в новострояща се сграда в кв. Малинова долина, София

Sofia In //www.sofiain.com/ представя на Вашето внимание:

Нов проект, вдъхновен от стремежа на съвременния човек към балансиран и пълноценен начин на живот. Проект, който впечатлява с иновативна визия, фасада и архитектурни решения.

Многофамилната жилищна сграда с три входа, разположена в район Студентски - кв. Малинова долина, все по-предпочитан от млади хора. В близост до новоизградения булевард проф. Крикор Азарян, близо до Национална Спортна Академия и Зимния дворец. Той е с бърз достъп до бул. Симеоновско шосе, Околовръстен път, бул. Климент Охридски и ул. проф. д-р Иван Странски, на пешеходно разстояние от магазините Кауфланд и Фантастико, на 10 минути път от центъра на града и на 5 минути от търговски центрове, Ринг Мол и IKEA. В непосредствена близост до новострояща се детска градина и на 400 м. от арката на НСА.

Сградата има общо 176 едностайни, двустайни, тристайни и четиристайни апартамента, 42 гаража и 23 паркоместа. Разполага с партерни апартаменти със собствени веранди и озеленено дворно пространство.

Гарантирана висока степен на топлоизолация на всички стени, тавани и покривни тераси. Хидроизолация на подземно ниво и покриви. Осигурено отопление с разпределителни кутии и разводки за монтаж на отоплителни тела и климатици.

Изграждане на соларни инсталации с цел минимизиране на експлоатационните разходи.

Сградата е с богато озеленено пространство, с алеи за разходка и обезопасени места за детски игри. Инвеститора работи по най-високите стандарти на строителството, което стриктно изпълнява само с качествени материали и в срок. Фасадите ще бъдат облицовани с каменна вата, окачена фасада и минерална мазилка. Висок клас немска дограма.

Частта на квартала под Околовръстения път преобладава ниско застрояване - около 4 етажа. Над 65% от площта на всеки един терен за строителство в квартала е задължително да бъде облагороден със зелени площи и детски площадки. Друго предимство е бързият вход и изход към Околовръстен път, бул. Симеоновско шосе и бул. Александър Малинов.

Профилът на масовия купувач там е основно за лично ползване, точно поради тяхното изискване да имат пространство, минимално засенчване от околните сгради и зелени площи. Въпреки това,много хора го разглеждат и с цел инвестиция, поради близостта до Бизнес Парк София и атрактивните цени.

Ⓜ️Разширение на Софийското метро и развитие на нови линии на градска мобилност. Общинският експертен съвет по устройство на територията прие предварителния проект за разширение на линията на софийското метро към квартал"Малиновадолина". Според този проект, метрото ще се разпростира от метростанция "Витоша" по бул. "Черни връх", като ще включват три нови станции: една между улиците"Проф. Марин Големинов" и "Димитър Манчев", втора до улиците "Проф. Георги Манев" и"Стефан Савов"и трета на кръстовището на бул. "Симеоновскошосе" и ул. "Проф. Иван Странски".

Вече е факт и петата довеждаща линия на градския транспорт до метрото в София. Линия № 805 с малки електрически автобуси свърза кв. "Студентски град" с "Малинова долина", както и кв. "Витоша" с метростанция "Витоша". Нова детска градина.



Реализацията на проекта за изграждане на нова детска градина за 15 групи (369 деца) в кв. Малинова долина е вече факт. Приключили са строителните дейности по изграждане на вътрешните паркинги, загражденията, басейна и озеленяването. Тя се намира на ул. Проф. Крикор Азарян.




ПРИ ИНТЕРЕС ОТ ВАША СТРАНА МОЖЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С ОТГОВОРНИЯ КОНСУЛТАНТ ЗА НАЧИНА НА ПЛАЩАНЕ И ФИНАНСИРАНЕ НА ПОКУПКАТА.

Ние Ви осигуряваме безплатно съдействие за банков кредит от нашите банки – партньори на преференциални условия!




РЕЗЕРВАЦИЯ НА ИМОТ В СГРАДАТА:

Имате възможност да резервирате имот в тази сграда и да го свалите от продажба със заплащане на депозит. След това се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор;

Свържете се с отговорния брокер за тази обява за подробна информация относно процедурата за покупка и начина за плащане.

За всички наши клиенти ние осигуряваме безплатна юридическа и правна подкрепа по време на сключване на сделката!





ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ:

Ние сме компания, за която на първо място сте Вие, нашите клиенти, точно за това освен покупката на имота ние Ви предлагаме

допълнителни услуги, които ще направят ползването на новозакупения имот пълноценно и безпроблемно.



Допълнителните услуги, които предлагаме включват:



✔️ Проектиране на интериорен дизайн и обзавеждане;

✔️ Извършване на довършителни и/или ремонтни дейности с екип от професионалисти;

✔️ Цялостно обзавеждане с качествени мебели на достъпни цени;

✔️ Пълен набор от услуги по управление на Вашия имот!



Тази и много други оферти можете да разгледате на интернет страницата ни: www.sofiain.com



Реф. № 19032



ОЧАКВАМЕ ВИ!

Асансьор
Газ
Видеонаблюдение
Основни данни
справка 19052
Дата на обявяване 06/07/2023
Договор Продажба
Типология Апартамент
Площ 68 m2
Разходи
Цена 119.445 €
Цена за m2 1.757 €/m2
Енергийна ефективност
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
проверена агенция
Sofia In
Sofia In
ул. "Нишава" № 153, ет. 1, ул. "Казбек" № 57 Б, партер, София
  Покажи мобилен телефон +359 88 265 4100
Цвети Милотинова
Адрес и карта
гр. София, София - квартал Малинова долина