€ 72.900,0053 m23 етаж1.375 €/m2

Апартамент гр. Созопол, Созопол

Продава апартаменти в затворен комплекс / гр. Созопол

Агенция за недвижими имоти "Вотчина" с удоволствие ви представя изключителен двустаен апартамент в престижния комплекс Грийн Лайф Бийч Резорт. Разположен на третия етаж, този апартамент съчетава комфорт и елегантност с модерни удобства и живописна околност.

Апартаментът е с площ от 53 кв.м. и включва входно антре, просторна всекидневна с кухненски бокс и трапезария, просторна спалня и санитарен възел. От двете стаи има излаз към обща тераса. Имотът се продава в състояние "до ключ" и има опция за обзавеждане от професионални дизайнери.

Комплексът Грийн Лайф Бийч Резорт е построен в стилен средиземноморски стил и е разположен на един от най-красивите плажове на Българското Черноморие - Каваци, Смокиня. Плажната ивица е покрита с фин златист пясък, а водата е кристално чиста. Тук може да видите уникалната пясъчна лилия, която придава допълнителен чар на околността.

Грийн Лайф Бийч Резорт предоставя разнообразие от удобства и развлечения, включително пет басейна с детски секции, ресторанти с разнообразна кухня, спортни съоръжения като тенис кортове и комбинирано игрище за футбол и баскетбол, както и занимания по Канго Джъмпс и йога. Комплексът е разположен близо до историческия град Созопол, който предлага богата културна и историческа програма за посетителите.

Апартаментът е в новата фаза SECRET GARDEN, която се отличава с удобно разположение близо до основната инфраструктура на комплекса и същевременно в тихата част на гората. Тази фаза е изпълнена в изчистен средиземноморски стил с елементи на модерна архитектура и предлага ниско строителство, богатство от зеленина, множество басейни, сенчести алеи и горски еко пътеки, създавайки усещане за спокойствие и уют.

За повече информация и организиране на оглед, свържете се с агенция за недвижими имоти "Вотчина". Ние предлагаме пълна юридическа консултация и проверка на имота, като съпровождаме клиентите от началото на процеса до финализиране на сделката и след това.

Електр.
Вода
Асансьор
Паркинг
PVC/Двоен стъклопакет
Гледка на басейн/двор на комплекса
Охрана
Инверторен климатик
Канализация
Локално
Морето е на пешеходно разстояние
Закрит басейн
Открит басейн
Сауна/СПА
Барбекю
Инсталация за телевизия и интернет
Партида за ток
Партида за вода
В затворен комплекс
Видеонаблюдение
Основни данни
справка 4266
Дата на обявяване 09/07/2024
Договор Продажба
Типология Апартамент
Площ 53 m2
Етаж 3 от 4 общо
Разходи
Цена 72.900 €
Цена за m2 1.375 €/m2
Енергийна ефективност
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
проверена агенция
Вотчина
Вотчина
бул. "Княгиня Мария Луиза" № 24-Б ет. 3 оф. 13, Варна
  Покажи мобилен телефон +359 87 611 1535
Виктор Горбан
Адрес и карта
гр. Созопол, Созопол