€ 190.0005+ стаен180 m23 бани4 етаж1.056 €/m2

Апартамент Велико Търново (квартал Център)

Мезонет в центъра на Велико Търново
Продава се мезонет в град Велико Търново, предоставяйки на потенциалните купувачи уникална възможност за комфорт,функционалност и уют в централната част на града. Намира се на тихо и комуникативно място в близост до различни магазини, супермаркети, заведения, парк, автогара, автобусни спирки, училище и детска градина, имотът представлява идеалното съчетание между удобство и функционалност.

Мезонетът се намира на четвъртия и петия последен етаж на сградата и предлага прекрасна гледка, като се отличава с изключително южно, западно и северно изложение. Състои се от входно антре, просторна дневна зона, включваща хол и кухненски кът, както и баня с тоалетна на първият етаж. Вътрешни стълби водят до вторият етаж, където се разполагат четири спални, баня, отделна тоалетна и тераса с невероятна гледка. Към апартамента има и маза.

С обща жилищна площ от 180 кв. м., мезонетът е напълно обзаведен и оборудван със съвременни мебели и електроуреди. Предлага се с PVC дограма и подови настилки от дъбов паркет и теракот. Продажбата включва и всички налични мебели. Имотът предлага идеалната среда за живеене, предоставяйки на всички членове на семейството комфорт и удобства. Някои от четирите спални на мезонета може да се превърне в офис, място за отдих или дори фитнес.

Насладете се на живота в този уютен и стилно обзаведен мезонет, който предлага всичко необходимо за спокоен живот. Не пропускайте тази уникална възможност за придобиване на прекрасен дом или инвестиция в един от най-живописните градове в България.
Продава се от частно лице.

Телефон за контакт: 0885455978
Основни данни
справка ID125550
Дата на обявяване 02/01/2024
Договор Продажба
Типология Апартамент
Площ 180 m2
Стаен повече от 5 (4 спални, 2 друго), 3 бани, кухня Кухненски бокс
Етаж 4 (Последен етаж) от 5 общо
Състояние на собствеността Свободен
Тип строителство Жилищен
Брой тераси 1
Брой балкони 1
Вид гараж Няма
Обзавеждане Напълно обзаведен
Разходи
Цена 190.000 €
Цена за m2 1.056 €/m2
Енергийна ефективност
Година на построяване 1992
Състояние на строителството Ремонтиран
Климатик Самостоятелно
Отопление Самостоятелно
Вид гориво за отопление Електрически
Вид дограма Двойно стъкло / PVC
Енергиен клас Не подлежи на класифициране
Nikolay Boyadzhiev
Частен потребител
  Покажи мобилен телефон +359 88 358 7618
Адрес и карта
Велико Търново - квартал Център
Рекламодател
Nikolay Boyadzhiev
Частен потребител