€ 384 на месец57 m22 етаж

Офис Варна (квартал Център)

Офис под наем, с две работни помещения, в нова сграда в Центъра на Варна, в близост до Стоматологията
ЕРА Варна Тренд предлага под наем офис със застроена площ 57 кв.м, разположен на първи жилищен (втори реален) етаж над магазини. Имотът е със статут на ателие и се състои от две работни помещения, тераса, коридор и баня с тоалетна. Подходящ е и за друг тип дейности, според желанието на наемателите - лекарски кабинет, студио за красота, детска занималня, учебен център, творческо студио. Може също да се ползва и за живеене, като в този случай ще бъдат поставени кухненски шкафове и ел. уреди (включени в наемната цена).

Офисът се отдава необзаведен. Подовото покритие е теракот. Стените са боядисани с латекс, в банята са с фаянс. Поставени са луминисцентни осветителни тела, климатици в залите, ПВЦ дограма. Отдава се и съседно двустайно ателие на същата наемна цена.

Бизнес имотът се намира в Центъра на Варна, в близост до Стоматологията и Централна поща, в пететажна, тухлена, жилищна сграда, въведена в експлоатация през 2018 г. Има възможност за допълнително наемане на подземна гаражна клетка с врата. Паркира се в синя зона. В близост са още Градска болница, Катедралата, Хуманитарна гимназия, Археологически музей, Съдебната палата, автобусни и тролейбусни спирки. Главната пешеходна и търговска зона е на 5 минути.
Основни данни
справка 0220328
Дата на обявяване 21/05/2024
Договор Наем
Типология Офис
Площ 57 m2
Етаж 2 от 5 общо
Вид гараж Единичен
Обзавеждане Няма
Разходи
Цена 384 € на месец
Енергийна ефективност
Година на построяване 2018
Вид гориво за отопление Въздух
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
Видео
проверена агенция
ЕРА Варна Тренд
ЕРА Варна Тренд
ул. "Шар" № 1, Варна
  Показване на телефона +359 52 625 272
  Покажи мобилен телефон +359 89 462 5282
Невена Михайлова
Адрес и карта
Варна - квартал Център
Рекламодател