€ 260 на месец33 m22 етаж

Офис ул. Веслец 39, София (квартал Централни Хали / Лъвов мост )

Офис намиращ се в гр. София, р-н Оборище, ул. Веслец, в близост до бул. Сливница, бул. Мария Луиза и Лъвов мост. Намира се на комуникативно място с бърз и лесен достъп до главни пътища и обществен транспорт (Метростанция Лъвов мост, трамвайни, тролейни и автобусни линии). Разположен в центъра на града в близост до държавни, търговски и банкови институции.
Имотът е след ремонт и в много добро състояние. Площта му е 33 м2. Статут по нотариален акт - “Офис”. Разпределение: входно антре, самостоятелен санитарен възел и офис помещение 27 м2.
Стени и таван на латекс, под теракота. Санитарен възел фаянс и теракота. Дограма алуминиева с вътрешни щори. Западно изложение, гледа към вътрешен двор със зеленина. Тих и топъл офис с ниски разходи за отопление. Лятото поддържа постоянна температура, поради което климатик не е нужен.
Сградата е тухлена (итонг), построена през 90-те години, с контрол на достъпа. Отопление на ТЕЦ, целогодишно топла вода. Офисът се намира на втори (надпартерен) етаж.
Отдава се необзаведен. Има наличен СОТ и интернет окабеляване. Входна врата бронирана на Солид с касов ключ и допълнителна секретна ключалка. Отдава се за дългосрочно наемане. Не се начислява ДДС. Отдава се под наем от собственик Физическо лице.
Подходящ за представителство на фирма, адвокатска кантора, счетоводна къща, проектантска дейност, рекламна агенция, агенция за преводи, туристическа агенция, офис, кабинет, приемна или други нужди.
Основни данни
справка ID133647
Дата на обявяване 25/01/2024
Договор Наем
Типология Офис
Площ 33 m2
Етаж 2 от 7 общо
Тип строителство Жилищен
Разходи
Цена 260 € на месец
Енергийна ефективност
Състояние на строителството Ремонтиран
Отопление Централизиранo
Вид отоплителна система към радиатори
Вид гориво за отопление Топлофикация
Енергиен клас Не подлежи на класифициране
Петър Василев
Частен потребител
  Покажи мобилен телефон +359 88 868 2593
Адрес и карта
ул. Веслец 39, София - квартал Централни Хали / Лъвов мост
Реклама без карта,
опитайте да попитате рекламодателя за позицията
Рекламодател
Петър Василев
Частен потребител