€ 2.400,00 на месец4 стаен156 m22 бани6 етаж

Четиристаен София (квартал Изток)

4-стаен в София, Изток за 2 400, Евро
Предлагаме луксозен четиристаен апартамент с три спални под наем в комплекс Este Home amp; Spa, в квартал "Изток", в съседство с Борисовата градина и големите булеварди „Цариградско шосе” и ”Драган Цанков”. Близостта на метростанция "Жолио Кюри" осигурява бърза връзка до центъра на града и до летище София. В квартала се намират много дипломатически представителства, детски и учебни заведения, магазини и ресторанти.

През 2011 година комплекс Este Home amp; Spa печели престижната награда Сграда на годината в категория "Жилищни сгради и комплекси".
Комплексът е с ограничен достъп, с жива охрана 24/7, с охраняем подземен гараж и паркинг, отлично озеленен и поддържан двор, до който достъп имат само живущите.

Апартаментът е завършен по дизайнерски проект и е с високо качество на довършителните работи и използваните материали, с много естествена светлина.

Разположен на 6-и над партерен етаж, четиристайният апартамент предлага 156 кв.м обща площ, с удобно разпределение, просторни помещения и високи тавани.

• Представителното широко антре, в топли цветове, отвежда до просторна всекидневна, изпълнена с елегантни решения и детайли - красиви комбинации от естествено дърво, метал и текстил. В холната зона има мека мебел на водещ световен бранд Alberta Salotti, холна маса, а осветителните тела са дизайнерски. За удоволствие и приятно допълнение на атмосферата в този изключителен апартамент има и аудио система на марката Harman Kardon, TV на марката Sony, климатик General Electric.

• В отворено пространство са разположени трапезарна зона с прекрасна разтегателна маса със столове и изцяло оборудвана висок клас вградена кухня с плот от естествен камък и с висок клас електроуреди – хладилник на марката Liebherr, AEG микровълнова, парова фурна AEG, миялна машина на марката Siemens, кафе машина /робот/ Siemens. На самостоятелен остров са разположени котлони на марката Bosch и аспирация Siemens. Изключително функционален с много вътрешни шкафове и възможности за съхранение на домакински уреди и съдове.

• Спалните са оборудвани с висок клас системи за сън, тапицирани спални, големи вградени гардероби и обособени кътове за работа.
Красиви текстилни тапети и настилките допринасят за една хармонична атмосфера, приканваща към спокойствие и релакс.

• Терасата на жилището е обзаведена с градинска мебел, тиково дърво на пода и предлага прекрасна гледка към вътрешен двор и града.

• В мокрото помещение има монтирани пералня и сушилня на марката Bosch, както и бойлер Stiebel Eltron.

• Баните са с изчистени и елегантни интериорни решения.

Имотът е оборудван с висок клас алуминиева дограма и висок клас топло- и шумоизолация.
Отоплението е с ТЕЦ и климатици.

В сградата е осигурен подземен гараж с топла връзка до етажа на цена 150 евро.

Районът предлага отлично изградена инфраструктура, с лесен достъп до спирки на градски транспорт, наличие на множество магазини, заведения, училище, и всички необходими удобства за комфортен живот.

За организиране на оглед на този забележителен имот в район "Изток", в гр. София, моля свържете се с отговорния консултант по офертата.
Отговорен консултант: Красимира Апостолова, Оферта: 125037Телефон: +359 988 170 895 , +359 2 454 13 09
Основни данни
справка ID213293
Дата на обявяване 17/09/2024
Договор Наем
Типология Апартамент
Площ 156 m2
Стаен 4 (3 спални, 1 друго), 2 бани
Етаж 6 от 8 общо
Разходи
Цена 2.400 € на месец
Енергийна ефективност
Година на построяване 2011
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
проверена агенция
Suprimmo
Suprimmo
ул. Якубица 19, ет. 5, София
  Покажи мобилен телефон +359 88 370 0335
Красимира Апостолова
Показване на телефона +359 88 274 9770
Адрес и карта
София - квартал Изток
Рекламодател
Suprimmo
проверена агенция
Suprimmo
ул. Якубица 19, ет. 5, София
  Покажи мобилен телефон +359 88 370 0335
Красимира Апостолова
Показване на телефона +359 88 274 9770