“Пулев Инвест Груп” е отличителна компания в строителната индустрия, която посвещава своя труд и професионални умения в изграждането и подобряването на градската среда, като гарантира висококачествени услуги и сигурност за своите клиенти. 

Фирмата е надежден партньор при осигуряването на жилище за купувачите и се отличава със своя фокус върху качеството и изпълнението в срок на проектите си. Съвършенството е основен детайл, чрез който може да разпознаете работата на “Пулев Инвест Груп”. Тяхната главна цел е създаване на сгради и обекти, които отговарят на най-високите стандарти и изисквания, осигурявайки на клиентите си неповторимо изживяване през целия процес на закупуване на бъдещ дом.

Проектите, с които се ангажира компанията са отражение на усилията им за развитие, иновации в строителството, устойчиво бъдеще и внимателно изпълняват всеки етап от процеса на строителството. 

Именно поради тази причина “Пулев Инвест Груп” кани всички желаещи да се присъединят към предстоящата първа копка на жилищна сграда “Сердика”. 

Събитието ще се състои на 8-ми юли, 2023 г. (събота) от 11 часа в кв. Малинова долина, в непосредствена близост до новострояща се детска градина и на 400 м. от арката на НСА. 

Сграда “Сердика” е вдъхновена от стремежа на съвременния човек към балансиран и пълноценен живот. Проектът обещава да достави на бъдещите си собственици изключително качество и безопасност, като отговаря на всичките им представи за дом и уютна атмосфера. Освен това сградата се издига с отлично разпределение и предлага невероятна гледка към красивите ширини на Витоша планина, с които животът се превръща в приказка.

На откриването на първа копка за сграда “Сердика” гостите ще бъдат посрещнати с добро настроение и усмивки, а за да се превърне в още по-специален миг, “Пулев Инвест Груп” са поканили Милица Гладнишка, Калин Вельов и много други знаменитости, които ще се погрижат за комфорта и забавлението на присъстващите. 

Всеки, който има интерес може да се присъедини и да съпреживее вълнуващото начало на един проект, задоволяващ и най-изисканите вкусове.

Не пропускайте да станете част от историята на сграда “Сердика”. Очакваме ви! 

Апартаменти в продажба на “Пулев Инвест Груп” може да разледате тук: https://www.oikia.com/estate-agents/pulev-invest-grup/347/

Автор: Антония Богданова