“RS Estates” е агенция за недвижими имоти, която предлага пълна гама от професионални услуги, свързани с продажбата, покупката, наемането и финансирането на недвижими имоти.

На 09.10.2024 г. агенцията откри нов офис в кв. Манастирски ливади, ул. Пирин 91. Ето какво сподели собственикът на агенцията Росен Станков пред oikia.com:

“За мен беше истинско удоволствие. Направихме събитие, което ще се помни.
Dilyana’s catering – Кетъринг за офис и поводи ни приготвиха страхотни декорации, а за храната ммм….просто трябва да ги пробвате.
За красивата реклама и брандиране на офиса, се погрижиха партнъорите ни от Viva Vision
Благодарности към всички други замесени пряко и косвено с нашия проект.
Виждайки толкова много бизки хора на едно място да ни подкрепят съм сигурен, че ще бъдем успешни в бъдещето!

Нашият екип от опитни професионалисти е готов да Ви помогне в търсенето и покупката/продажбата на идеалното жилище, къща, апартамент или търговско помещение за Вас или Вашата фирма. Успешно работим с всички видове недвижими имоти – жилища старо строителство и нови жилища, луксозни имоти, офис площи, парцели, като сме специализирали в продажбата на сгради и комплекси.
Нашият уебсайт предлага лесен и удобен начин за търсене на недвижими имоти. Можете да използвате нашата оптимизирана търсачка, за да откриете най-подходящите оферти за Вас, касаещи наем, продажба или кредит. В допълнение, Вие можете да ни изпратите запитване, за да получите персонализирана консултация от нашите брокери.


Ангажирани сме с индивидуален подход при обслужване на нашите клиенти и сме готови с отзивчивост да отговорим на всички Ваши въпроси и да Ви предоставим нужната информация за имотите, които Ви интересуват.
Вярваме, че качествената услуга е ключът към успешното развитие на всеки бизнес. Затова ние се стремим да предоставяме услугите си на най-високо ниво, като се вслушваме и отговаряме на нуждите и изискванията на клиентите ни.
Важно е да отбележим, че всяка сключена от нас сделка е следствие от добре свършена работа и това е нашият водещ критерий. Ние търсим дългосрочни отношения с клиентите си и за това се стараем да ги насърчаваме да направят информирано и осъзнато решение за всяка сделка. Винаги сме готови да се посветим на нашите клиенти и да ги подкрепим през целия процес на сделката, изграждайки взаимно доверие.”

Може да разгледате всички обяви на агенция RS Estates тук.
За още статии по темата Събития.
За още разнообразни и интересни статии следете Oikia.com/news.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *