Казвам се Кристиян Христов. През почти целия си живот съм се занимавал професионално с волейбол. До ден днешен продължавам да играя волейбол в зала и плажен волейбол, но вече чисто любителски. В един етап от живота си пренасочих дисциплината и отдадеността си към недвижимите имоти и брокерската професия. Също така от почти 4 години се занимавам с моделство, като през 2023 г. станах модел на годината.

Какво е да сте брокер на недвижими имоти?

Определено доста интересно и предизвикателно. Всеки ден се срещаш с различни ситуации и казуси. Личната ми цел е да бъда полезен на всеки клиент, който ми се доверява, да направим покупката или продажбата, за която мечтае, и да му дам добавена стойност.

Ако можете да промените нещо в бранша, какво ще е то?

Една от главните ми лични цели в този бизнес е да променя стереотипното мнение за брокерите в България като покажа, че наистина има човек, на когото можеш да се довериш истински и да свърши работата, както си пожелал.

Какво бихте казали на хората, които искат да се развиват в професията брокер на недвижими имоти?

Да се заредят с търпение, да очакват множество откази, но все пак да продължават да дават качествена услуга и ще видят как в един момент ще има много хора които ще ценят труда им.

Работите ли с колеги брокери?

Работя с коректни и готини хора, без значение дали говорим за колеги или клиенти

Какви са тайните на успешния екип?

Тайните на успешния екип за мен са хиперактивност и подкрепа, защото всеки има трудни ситуации в някакъв етап. Непрекъснато развиване и споделяне на опит също са важни. Липсата на завист към успехите на другите е също ключова – по-добра опция е да крадеш идеи и опит и да се възхищаваш на по-успешните от теб. Все пак винаги е добре да си най-глупавият в стаята.

Разкажете забавна случка от практиката.

Аз се забавлявам често в практиката понеже за мен животът често е през розовите очила, но не мога да се сдържа, когато някой клиент сподели нещо за НАТУРАЛНИЯ СИ АКТ.

Може да разгледате всички обяви на Building Box тук.

За още статии, представящи нашите проверени агенции следете категория Партньори”.

За още разнообразни и интересни статии следете Oikia.com/news.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *