За проекта:

Представяме ви първия затворен комплекс в град Разлог, който обединява модерен, комфортен и природосъобразен начин на живот. Жилищата, които ще откриете в Razlog Residential Park са от нов тип, воден от концепцията за зелена и високоефективна жилищна среда. Благодарение на висококачествени, екологично чисти материали и технологични решения се постига високо ниво на защитена атмосфера на дома — мястото, където всеки трябва да се чувства защитен.

 Инвеститор на Razlog Residential Park e Razlog Retail Park.

Удобно и ключово местоположение

Razlog Residential Park ще бъде построен само на 400 метра от центъра на града, където могат да се открият разнообразни търговски магазини, кафенета и ресторанти. Комплексът се намира в непосредствена близост, на по-малко от 5 мин. с кола, до наскоро построените два търговски центъра в град Разлог. Там можете да откриете магазини като DM, JYSK, PEPCO, SINSAY, BAMBINO, LILLY, LIDL, T МАРКЕТ и много други. Но удобствата не приключват до тук. Razlog Residencial Park се намира не само на най-възловото място в града, но и в близост до предпочитани локации за почивка и релакс. Вашият дом може да се намира на 5 км от един от най-известните планински курорти в България, а именно Банско. Както и на 6 км от басейните с минерални води в село Баня. 

Град Разлог е разположен в центъра на Разложката котловина, между три планини – Рила, Пирин и Родопи, което дава възможности за разнообразен планински туризъм. Популярни и предпочитани маршрути, както и природни феномени, са Седемте рилски езера, връх Вихрен, хижа Безбог, хижа Бъндерица и  много други.

Повече за  RAZLOG RESIDENTIAL PARK 

Проектът е с обща площ – 6 979 кв.м., от която само 1 904 кв.м. ще бъде застроена. РЗП на комплекса е 6 185 кв.м. А площта, предвидена за озеленяване, е 4 274 кв.м. 

В Razlog Residential Park ще се построят 5 сгради. Четири от тях ще бъдат жилищни и една административна. Комплексът ще разполага с близо 70 паркоместа, фитнес, спа център и детски площадки. 

Сграда А – “Мехомия” ще разполага с 21 апартамента, от които 7 ще бъдат мезонети. В нея ще бъде разположен фитнесът и спа центърът.

Сграда В – “ Рила” ще разполага с 6 апартамента, по 2 на етаж. На партера са предвидени помещения, подходящи за търговски обекти.

Сграда С- “Пирин” ще разполага с 6 апартамента, по 2 на етаж. На партера са предвидени помещения, подходящи за търговски обекти.

Сграда D – “Родопи” ще разполага с 6 апартамента, по 2 на етаж. На партера са предвидени помещения, подходящи за търговски обекти.

Сграда Е – Административна (повече подробности за сградата очаквайте скоро).

Филтрирана вода: 

Сградата ще бъде снабдена с централен филтър, който ще гарантира снабдяването на апартаментите с вода за питейни нужди, пречистена до най-високата степен.

 За сградите: 

Във всички сгради ще бъде използвана дограма от най-висок клас. Сградите ще бъдат снабдени с вентилируема фасада от LAMINAM, алуминиева дограма ALUMIL с троен стъклопакет и топъл дистанционер. Апартаментите ще бъдат с високо качество шумоизолационна настилка от ново поколение. 

 Oтопление и климатизация: 

Предвиденото отопление в сградите е подово отопление (с възможност за охлаждане).

Следете развитието на проекта при нас и очаквайте скоро повече подробности.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *