€ 7.080.000,0070000 m2101 €/m2

Terreno edificabile Sofia (zona Република)

Бизнес Терен 70000м2 с голямо лице на главен булевард на комуникативно място в района на Република-Божурище
Бизнес Терен 70000м2 състоящ се от два имота с голямо лице на главен булевард на комуникативно място в близост до Индустриалната зона на Божурище. 
Равен терен с правилна форма, 
Изградена инфраструктура, ток, вода, газ, канал, 
Отличен достъп от бул Европа в двете посоки, Околовръстно шосе, в близост до Икономическа зона -София -Божурище, Метро, логистична база Shenker и други, отличен ТИР достъп , ЖП линия, 
Зона СМФ2 Плътност 60% Кинт 1,2, Кк 15м, за чисти производства, складове, логистика, офиси. 
Имота е захранен с електричество, водпровод, собствен водоизточник, възможност за захранване с 1,5 Мв потвърдено от Електрохолд. Възможно е закупуване на имотите по отделно. 
 Безплатни огледи с предварително сключен протокол за оглед.
Теренът и подходящ за логистична база, складове, търговски център, хипермаркет, шоурум, сервизна база, чисти производства
1. Добра локация и транспортна достъпност:
Близост до главни пътища: Кварталът се намира в близост до основни транспортни артерии, като бул Европа, новоизграждащата се Автомагистрала Европа, Околовръстно шосе на София и Автомагистрала Люлин-Струма, което улеснява достъпа до зоната както за клиенти, така и за доставчици.
Достъпност с обществен транспорт: Кварталът е свързан с градския транспорт, което осигурява удобен достъп за жителите на район Божурище, Люлин, Банкя и Костинброд и околните квартали.
2. Развиващ се район:
Бързо развиваща се зона: Божурище е част от район, който се развива динамично, с нарастващо население и инфраструктура, което увеличава търсенето на търговски обекти.
Нови жилищни комплекси: С изграждането на новите индустриални зони и жилищни комплекси от къщи в района, има потенциално нарастване на клиентската база за ритейл парк.
3. Липса на конкуренция:
Ограничени търговски площи: В района липсват големи търговски центрове или молове, което създава възможност за ритейл парк да се утвърди като основна дестинация за пазаруване.
Уникалност на предлагането: Търговската зона може да предложи разнообразие от магазини и услуги, което да привлече клиенти от по-широк регион.
4. Голямо население и покупателна способност:
Гъсто населен район с нарастващи доходи: Зоната на кварталите Люлин, Република, Божурище и Банкя с прилежащите му селища и системата от селища около Костинброд има значително население и бързо разрастваща се промишленост и индустриални зони, което представлява солидна база от потенциални клиенти с добри и нарастващи доходи.
5. Подходящи парцели за развитие:
Налични терени: В квартала има дефицит на подходящи терени за изграждане на ритейл парк, включително парцели с голяма площ и добра видимост и налична инфраструктура.
Възможности за разширяване: Ако районът продължи да се развива, има възможност за бъдещо разширяване на ритейл парка.
6. Синергия с други търговски обекти:
Наличие на други търговски обекти: В района може да има други малки търговски обекти, които да допълват предлагането на ритейл парка и да създадат синергия за привличане на клиенти.
Изграждането на ритейл парк в кв. Република може да предложи на жителите на района и околните квартали удобство и разнообразие от търговски услуги, което да увеличи трафика и успеха на търговските обекти в него.
Dati principali
Riferimento ID141751
Data annuncio 15/02/2024
Contratto Vendita
Tipologia Terreno edificabile
Superficie 70000 m2
Costi
Prezzo 7.080.000 €
Prezzo al m2 101 €/m2
Efficienza energetica
Classe energetica Immobile esente da certificazione energetica
ТЕМЕНУГА
ТЕМЕНУГА
София ул Ген Й Гурко 74 ап 6, Sofia
  Mostra Cellulare +359 88 891 6439
Явор Стайков
Visualizza altri annunci di

terreni edificabili in vendita a Sofia


Comune di Sofia

:
Vendita terreni edificabili Sofia
Vendita terreni Sofia
Agenzie immobiliari Sofia

Provincia di Sofia

:
Terreni edificabili in vendita provincia Sofia
Vendita terreni provincia Sofia
Indirizzo e mappa
Sofia - quartiere Република