€ 396.000220 m21.800 €/m2

Ristorante Sofia (zona Младост 2)

Заведение в кв. Младост 2
Хоум Лайт предлага на Вашето внимание уникална възможност за покупка на утвърден ресторант в един от най-популярните квартали на столицата - Младост 2. Ресторантът е разположен в оживен район, заобиколен от жилищни сгради, бизнес центрове и голям поток от хора. Това гарантира постоянен приток на клиенти през целия ден. Местоположението на ресторанта е на ъглово място с големи витрини, което осигурява максимална видимост и атрактивност.

С обща площ от 220 кв.м., разпределени между стилна зала за гости, оборудвана кухня, складови помещения и удобни санитарни възли, пространството е внимателно проектирано с модерна и уютна обстановка, съчетаваща елегантност и комфорт, което го прави идеално място за вечеря с приятели, бизнес обяд или семейни събития.

Ресторантът се продава напълно обзаведен и оборудван, готов за незабавно стартиране на дейността.
Обектът има изградена стабилна клиентска база, включваща както местни жители, така и посетители от близките офиси и институции.
Ресторантът разполага с тераса, идеална за топлите месеци, което допълнително увеличава капацитета на обекта.

Този обект предлага отлична възвращаемост на инвестицията и потенциал за още по-голям успех, като това е една уникална възможност за всеки предприемач, търсещ готов и работещ бизнес в София. Не изпускайте шанса да се сдобиете с този изключителен ресторант в кв. Младост 2!

За повече информация и огледи, този номер ще Ви е необходим - 5454.
Dati principali
Riferimento ID207991
Data annuncio 29/08/2024
Contratto Vendita
Tipologia Ristorante
Superficie 220 m2
Costi
Prezzo 396.000 €
Prezzo al m2 1.800 €/m2
Efficienza energetica
Anno costruzione 2007
Classe energetica Immobile esente da certificazione energetica
Indirizzo e mappa
Sofia - quartiere Младост 2