€ 1.523.928637 m22 piano2.392 €/m2

Negozio гр. София, Sofia (zona Кръстова вада)

Луксозни апартаменти от Инвеститор в Столичния квартал Кръстова вада, БЕЗ КОМИСИОНА от купувача!

Sofia In /www.sofiain.com/ предлага на Вашето внимание:

Луксозни апартаменти от строител в кв. Кръстова вада.

Локация:

Комплексът е разположен в един от най-динамичните и бързо развиващи се квартали на столицата - "Кръстова вада". Сред предимствата на комплекса са отлично изградената инфраструктура, бързото придвижване до всяка точка на града през бул."Черни връх" и южен Околовръстен път, както и близостта му до големи хранителни вериги, МОЛ "Paradise", Южен парк, множество детски градини, училища и спортни комплекси.

За обекта :

Комплексът е разположен върху площ от почти 6500 кв.м, което позволява да бъде обособена собствена паркова среда с разнообразие от растителни видове, паркови алеи с кътове за отмора. Паркирането е решено на 2 /две/ нива - подземно и полуподземно, като има възможност за избор на единични или двойни гаражи и паркоместа. Сградата разполага с допълнителни складови помещения и места за велосипеди. Идеята е живущите в комплекса да се радват на луксозна, функционална и екологична жилищна среда.

Водещото в проекта е да се създаде емблематична и запомняща се сграда, която да бъде в унисон с удобствата на района. Избраните материали по фасадите на комплекса и изпълнението им елиминират амортизацията от атмосферните условия. Сградата се характеризира с елегантна архитектура, съчетана с естествени материали от високо качество и произведени от лидери на световния пазар, отлична инфраструктура, собствена паркова среда без автомобили, денонощна охрана за Вашето спокойствие. Поддръжката, озеленяването и сигурността на комплекса ще се осигуряват от професионална компания, отговаряща за цялостния процес по почистване на общи части и фоайета, асансьори, озеленяване и аранжиране на парковата среда, сметоизвозване и снегопочистване. В луксозното лоби ще бъде разположена рецепция. Сигурност - денонощна охрана и видеонаблюдение в целия комплекс, както и в парковата среда.

За любителите на хубавите панорамни гледки и големи пространства ще има няколко изключителни апартамента с възможност за обединяване.

Паркоместа и гаражи:

Гаражите и паркоместата са ситуирани на подземно (сутеренно) ниво и на ниво партер. Всички паркоместа са закрити в общи гаражни клетки. Имате възможност за закупуване на единичен гараж с по-малка квадратура (22.20 кв.м), единичен гараж ( от 24.09 кв.м до 40.64кв.м) с включено складово помещение (от 3,14 кв.м. до 5 кв.м.) с гаражна врата/ щора. Цените на гаражите варират от 28 200 евро до 43 200 евро за голям гараж със складово помоещение, а двойните гаражи 48 000 евро.

Паркоместата също варират спрямо своята квадратура - единични (с цена от 21 600 евро до 27 000 евро) и двойни (с цена от 32 400 евро до 36 000 евро). В паркинг зоните са предвидени и мяста за зареждане на електроавтомобили.

Към 31.08.2021 г. всички секции са със завършени кота +0,00 m и фундаменти към етаж 1. Комплексът ще получи АКТ 16 през 2024 г. със всички завършени сегменти, озеленяване, партиди и т.н.

Всички посочени цени на апартаменти и гаражи са с включено ДДС!

Тази и много други оферти можете да разгледате на интернет страницата ни: www.sofiain.com

Реф. № 14153

НИЕ ВИ ОСИГУРЯВАМЕ:

Безплатно съдействие за банков кредит!

Безплатна юридическа и правна подкрепа за сделката!

ОЧАКВАМЕ ВИ!



Комплексът ще получи АКТ 16 през 2024г. със всички завършени сегменти, озеленяване, партиди и т.н.

Комплексът ще получи АКТ 16 през 2024г. със всички завършени сегменти, озеленяване, партиди и т.н.

Комплексът ще получи АКТ 16 през 2024г. със всички завършени сегменти, озеленяване, партиди и т.н.

Комплексът ще получи АКТ 16 през 2024г. със всички завършени сегменти, озеленяване, партиди и т.н.

Асансьор
Панорамна гледка
Охрана
Лукс имот
Газ
Гледка планина
Затворен комплекс
Видеонаблюдение
Dati principali
Riferimento 14190
Data annuncio 06/07/2023
Contratto Vendita
Tipologia Negozio
Superficie 637 m2
Piano 2
Costi
Prezzo 1.523.928 €
Prezzo al m2 2.392 €/m2
Efficienza energetica
Classe energetica Immobile esente da certificazione energetica
agenzia verificata
Sofia In
Sofia In
ул. "Нишава" № 153, ет. 1, ул. "Казбек" № 57 Б, партер, Sofia
  Mostra Cellulare +359 88 265 4100
Цвети Милотинова
Visualizza altri annunci di

negozi in vendita a Sofia


Comune di Sofia

:
Vendita negozi Sofia
Vendita commerciali Sofia
Agenzie immobiliari Sofia

Provincia di Sofia

:
Negozi in vendita provincia Sofia
Vendita commerciali provincia Sofia
Indirizzo e mappa
гр. София, Sofia - quartiere Кръстова вада