€ 58.000,001 locali58 m21 bagni4 piano1.000 €/m2

Monolocale гр. Несебър, Nesebar

Продажба на 2-стаен апартамент гр. Несебър - АКТ 16 , без такса ² с гледка море
Агенция IG Provide Продава двустаен апартамент с гледка море в квартал Черно море, Несебър. Имотът се намира на 4-ти последен етаж в сграда с АКТ 16, без асансьор и без такса поддръжка. Апартаментът е с площ от 58 кв.м и е напълно обзаведен, готов за нанасяне.

Идеално местоположение в спокойна и тиха част на града, само на кратко разстояние от плажа и всички удобства на района. Без такса поддръжка, което го прави подходящ както за целогодишно живеене, така и за ваканционен имот. За повече информация и огледи, свържете се с нас на посочения телефон.

Несебър е разположен на 36 км североизточно от Бургас, на полуостров в южната част на общината, която е най-северната по Черноморското крайбрежие на Бургаска област. Градът е общински център и най-големият от 14-те селища в общината. В непосредствена близост до него се намира курортът Слънчев бряг.

Старият град на Несебър е разположен на малък полуостров, свързан със сушата чрез тесен провлак. Климатът в района е средиземноморски с континентално и морско влияние, което осигурява прохладни летни дни. Несебър разполага с обширни пясъчни плажове и е популярен туристически център с богата история и природни забележителности.
Dati principali
Riferimento 214
Data annuncio 18/08/2024
Contratto Vendita
Tipologia Appartamento
Superficie 58 m2
Locali 1 (1 camera da letto), 1 bagno
Piano 4 di 4 totali
Costi
Prezzo 58.000 €
Prezzo al m2 1.000 €/m2
Efficienza energetica
Classe energetica Immobile esente da certificazione energetica
Visualizza altri annunci di

appartamenti in vendita a Nesebar


Comune di Nesebar

:
Vendita appartamenti Nesebar
Vendita case Nesebar
Agenzie immobiliari Nesebar

Provincia di Burgas

:
Appartamenti in vendita provincia Burgas
Vendita case provincia Burgas
Indirizzo e mappa
гр. Несебър, Nesebar