€ 55.000,001 locali39 m24 piano1.410 €/m2

Monolocale Varna (zona м-т Траката)

Едностаен апартамент в Bella Vita Residence
Агенция за недвижими имоти "S PROPERTIES" предлага за продажба едностаен апартамент в жилищен комплекс Bella Vita Residence. Просторна и панорамна стая с тераса, баня с тоалет и коридор, към имота има външно паркомясто на цена 15 000EU.
Жилищен комплекс от затворен тип, разположен на 7 км. от центъра на гр. Варна, между кв. Виница и красивия курортен комплекс “Св. Св. Константин и Елена”.
Районът се отличава с чист въздух, тиха и спокойна атмосфера и изключително бърза и лесна достъпност до центъра на града /само на 10 минути с автомобил/.
Ситуирането на сградите в проекта гарантира прекрасна морска панорама. За да осигурим комфорта на живеещите в комплекса са предвидени 230 открити и 105 закрити паркоместа, голяма паркова зона с детски площадки, детска градина, занималня, магазин за хранителни стоки, аптека, фризьорски салон и др.
Жилищата се издават на шпакловка, с монтирани ключове и контакти, изградена климатична инсталации и блиндирани входни врати. За изграждането на комплекса са предвидени материали от висок клас, съобразени с последните технологични тенденции.
В комплекс Bella Vita Residence е осигурен професионален сграден мениджмънт. Услугата включва: портиерска служба /жива охрана/ и видео наблюдение, текуща техническа поддръжка на общите части, ежедневно почистване, сезонно озеленяване, осигуряване на техническа изправност на системите и инсталациите и др.
Водата в комплекса е филтрирана до 100 микрона по италианска технология на ЕУРОАКУЕ * Постоянно витализиране на водата с швейцарската технология Аква KАТ * Живот без електросмог с технологията на Рейгард.
Ако тези характеристики съвпадат с вашата представа за мечтания дом, се обадете за презентация и оглед.
Dati principali
Riferimento ID186286
Data annuncio 14/06/2024
Contratto Vendita
Tipologia Appartamento
Superficie 39 m2
Locali 1 (1 altro)
Piano 4 di 5 totali
Costi
Prezzo 55.000 €
Prezzo al m2 1.410 €/m2
Efficienza energetica
Anno costruzione 2023
Classe energetica Immobile esente da certificazione energetica
agenzia verificata
S Properties
S Properties
гр. Варна, ул. Петър Райчев 14, Varna
  Mostra Cellulare +359 88 561 5462
Младенка Дакова
Mostra Telefono +359 88 419 5255
Visualizza altri annunci di

appartamenti in vendita a Varna


Comune di Varna

:
Vendita appartamenti Varna
Vendita case Varna
Agenzie immobiliari Varna

Provincia di Varna

:
Appartamenti in vendita provincia Varna
Vendita case provincia Varna
Indirizzo e mappa
Varna - quartiere м-т Траката