€ 1.200.000,006977 m2172 €/m2

Locale Commerciale Dobrichka

Отлично инвестиционно предложение
ЕКСКЛУЗИВНО ОТ HOLDING GROUP REAL ESTATE! Представяме Ви отлични инвестиционни урегулирани поземлени имоти, разпределени в 15 броя парцели с обща площ от 29 492 кв.м. и с общо РЗП от 6 977 кв.м., като всеки от парцелите е с отделен идентификатор и в регулация. Имотът в момента се използва за животновъден комплекс за термична преработка, за отглеждане на патици. Намира се в района на гр.Добрич, разположено в близост до главен път Добрич-Варна. Намира се на 40 км. от гр.Варна, 7км. южно от гр.Добрич, на 30км от к.к. Албена и на 30км. от гр.Балчик.
Инфраструктурата е много добре организирана - пътищата са в отлично състояние. Навяскъде е водоснабнедено и електирифицирано. В с.Стефаново има кметство, поща, основно училище, детска градина, читалище с бибилиотека, хранителни магазини, ресторанти и кафенета, лекарски и зъболекарси кабинети, малък парк и детски площадки. Осигурен е редовен градски/обществен транспорт. Налице са и всички съвременни комуникации - сателитна телевизия, интернет, покритие на всички мобилни оператори. В имота са разположени:собствен водоизточник /сондаж на 100 метра/, собствен трафопост, фотоволтаична система 179,78, производствен цех, жилищна сграда /къща на два етажа/, складове, селскостопански сгради за отглеждане на животни и голям кантар за теглене на товарни камиони /тирове/.
Мястото се използва и развива като бизнес с патици от 23 години, а преди това доста години като свинекомплекс. Имотите могат да бъдат използвани с различни цели бизнес цели / проектиране и поставяне на фотоволтаични системи, различни видове на смесено строителство / складове с цел отдаване под наем, жилищни и нежилищни сгради, животновъдство, оранжерии и много други/. Има възможност за закупуването на още около 25 000 квадратни метра /двадесет и пет хиляди квадратни метра/ урегулирани поземлени имоти.
Разполагаме с пазарна оценка и доклади за всичко, което е описано в имота / парцели, сгради, сондаж, трафопост, фотоволотаичните системи и други/, като могат да бъдат представени при интерес към имота. Заповядайте на оглед!

Ако желаете да закупите Вашия бъдещ дом с банково финансиране на най-добри условия, може да разчитате на нас за пълно съдействие и организация през целия процес.
Ние ще бъдем до Вас до самото финализиране на сделката.

Код на Обявата: 2528
Dati principali
Riferimento ID65351
Data annuncio 14/09/2023
Contratto Vendita
Tipologia Locale Commerciale
Superficie 6977 m2
Piano 1 totali
Costi
Prezzo 1.200.000 €
Prezzo al m2 172 €/m2
Efficienza energetica
Anno costruzione 1990
Classe energetica Immobile esente da certificazione energetica
agenzia verificata
Holding Group Real Estate
Holding Group Real Estate
гр. Варна, ул. Дебър 58, ет. 2, офис 9, Varna
  Mostra Cellulare +359 87 930 5333
Димитров Димитър Димитров
Mostra Telefono +359 87 930 5333
Indirizzo e mappa
Dobrichka
Annuncio senza mappa,
prova a chiedere la posizione all'inserzionista