€ 102.255,00192 m2533 €/m2

Locale Commerciale гр. Бойчиновци, Boychinovtsi

Просторна двуетажна къща със смесено предназначение - жилищна и търговска част
Имоти Северозапад има удоволствието да ви представи бизнес имот в гр. Бойчиновци. Имотът се намира на главен път и се състой от монолитна постройка от 192кв.м на етаж и общо дворно място от 1,875кв.м.

Сградата е разделена на 2 етажа – търговски и жилищен етаж.

Първия етаж се състой от две отделни основни помещения. Половината от етажа към момента, е действащ смесен магазин и кафене, като има изграден кухненски бокс. Към търговската част има изграден санитарен възел за персонал и клиенти. Останалата половина е свободно помещение с търговско предназначение. Двете отделни помещения имат собствени, лесно достъпни складови зони. От кафенето има достъп до стълби, отвеждащи към 2рия етаж. Също така пред кафенето има изграден навес с разположени под него маси за клиенти.

До втория етаж се стига по независимо стълбище, с вход от задната страна на къщата и се състой от 3 отделни стаи, две от тях са предназначени за спални, а третата е обособена за хол с кухня и трапезария. Към холната част също така има допълнително помещение предвидено за баня. От хола има излаз на огромна панорамна тераса, простиращата се по цялата предна фасада на къщата. Стаите са просторни и светли, като дограмата е изцяло подменена с висок клас PVC.

Двата етажа са на отделни електрически кръгове и с отделни електромери. Също така има изградена мрежа от камери за сигурност.

Дворът е равен, добре поддържан, с лесен достъп посредством огромен портал. Има засадени овощни дървета и изградени високи оградни стени от към улиците.

На гърба на имота се намира детска градина, а в непосредствена близост има и детска площадка. Най-близкото училище е на пешеходно разстояние.

За всякакви възникнали въпроси и организиране на оглед, не се колебайте да се свържете с нас.

Агенцията ни предлага на своите клиенти съдействие с цел получаване на ипотечно кредитиране.
Dati principali
Riferimento B-637615
Data annuncio 11/07/2024
Contratto Vendita
Tipologia Locale Commerciale
Superficie 192 m2
Costi
Prezzo 102.255 €
Prezzo al m2 533 €/m2
Efficienza energetica
Classe energetica Immobile esente da certificazione energetica
Indirizzo e mappa
гр. Бойчиновци, Boychinovtsi
Annuncio senza mappa,
prova a chiedere la posizione all'inserzionista