€ 230.000160 m21.438 €/m2

Casa indipendente Varna (zona м-т Сълзица)

Къща в Варна, м-т Сълзица за 230 000, Евро
Имоти Премиер предлага на своите скъпи клиенти невероятната възможност да придобият нова двуетажна къща разположена в живописната местност Сълзица, над квартал Възраждане 2, град Варна. Този дом е идеалното решение за тези, които търсят спокойствие и комфорт в съчетание с модерен дизайн.

Къщата разполага с внимателно планирани пространства, които ще удовлетворят нуждите на всяко семейство. На първия етаж се намира просторна всекидневна с кухня, перфектна за семейни събирания и приятни моменти с близките. Вторият етаж е проектиран с мисъл за удобство, включвайки родителска спалня с гардеробна и уютна детска спалня на етажа има и баня с тоалетна.

Но това не е всичко – имотът включва и просторен двор с басейн, който предоставя идеални условия за отдих и забавления на открито. Зоната за релакс допълва атмосферата на спокойствие и комфорт, която тази къща предлага.

Имотът е напълно оборудван с всички необходими удобства – прокарана е канализация, както и са осигурени партиди за ток и вода.Външната изолация с каменна вата. Отопление / Охлаждане с климатици. В момента имотът е в процес на строеж, което ви дава уникалната възможност да персонализирате пространствата според собствените си желания и предпочитания. Това е вашият шанс да създадете дом, който изцяло отразява вашата визия и стил!

Не пропускайте тази изключителна възможност! Свържете се с Имоти Премиер и цитирайте КОД: 342863, за да организирате оглед и да направите първата крачка към своя мечтан дом.
Dati principali
Riferimento ID207926
Data annuncio 29/08/2024
Contratto Vendita
Tipologia Casa indipendente
Superficie 160 m2
Costi
Prezzo 230.000 €
Prezzo al m2 1.438 €/m2
Efficienza energetica
Classe energetica Immobile esente da certificazione energetica
agenzia verificata
Имоти Премиер
Имоти Премиер
ул. Георги Бенковски №90 ет. 1, ет 6, Varna
  Mostra Cellulare +359 87 959 0013
Иван Иванов
Mostra Telefono +359 87 959 0086
Visualizza altri annunci di

case indipendenti in vendita a Varna


Comune di Varna

:
Vendita case indipendenti Varna
Vendita case Varna
Agenzie immobiliari Varna

Provincia di Varna

:
Case indipendenti in vendita provincia Varna
Vendita case provincia Varna
Indirizzo e mappa
Varna - quartiere м-т Сълзица