€ 56.7005+ locali104 m21 bagni545 €/m2

Casa indipendente Samokov

Къща в София, област, с.Злокучене за 56 700, Евро
Представяме на Вашето внимание масивна къща на един етаж с мазе и подпокривно помещение. Имотът се намира в село Злокучене и до него се стига по асфалтов път.

Къщата е с обща площ 104 кв.м и се състои от кухня, всекидневна, две спални и две просторни тераси. Подпокривното помещение е с площ 100 кв.м , с високи тавани и може да се обособи като цял втори етаж. Към къщата има мазе с площ 60 кв.м и гараж за един автомобил. Налични партиди за ток и вода, както и канализация.

Дворното място е с площ 525 кв.м, с две стопански постройки едната е с бетонна плоча и с квадратура от 57 кв.м с баня и тоалетна, другата е с площ от 20 кв.м и трета постройка с площ от 17 кв.м, която е за допълнително разширяване на къщата.

Село Злокучене се намира на около 8 км северно от гр. Самоков, на 55 км югоизточно от гр. София, на 18 км северно от к.к. Боровец. През него се минава река Искър. Въздухът е много чист, природата е запазена.

Районът се превръща в основа за развитие на съвременен културно-исторически, балнеологичен и екотуризъм на европейско равнище. Предстои реализацията на проекти за възстановяването и изграждането паметници на културата, обособяването на екопътеки, развитието на модерни спа комплекси и балнеологични центрове, организиране на местни празници и възраждането на местните традиции и др.

Очакваме Вашето запитване

Ако желаете да организирате оглед на имот, който Ви интересува, или да посетите някой от нашите офиси, моля свържете се с нас. За да уговорите ден и час за среща или оглед, можете да се обадите на посочения в обявата телефон или да изпратите запитване чрез електронната поща. Нашият консултант ще Ви съдейства с всички необходими подробности и ще уговори удобно за Вас време.

Търсите подходящия за Вас имот?

Не се колебайте да се свържете с нас и да ни разкажете за Вашите нужди и предпочитания. Нашият екип ще проведе задълбочено проучване на пазара, за да Ви предложи имоти, които точно отговарят на Вашите критерии. Разполагаме с изключително портфолио от висококачествени и ексклузивни жилища, които са достъпни само за нашите клиенти. За да сте първите, които ще получите информация за тях – свържете се с нас.

Допълнителни услуги

Като ценен клиент на нашата компания, Вие ще имате привилегията да ползвате напълно безплатно услугите на нашия опитен юридически екип. В допълнение, предлагаме комплексни решения, включващи имуществена застраховка, безплатна финансова консултация, както и изгодни условия за финансиране. Нашите услуги се разпростират и в сферата на препродажбата, отдаването под наем и управлението на имоти. Осигуряваме висококачествени ремонтни дейности и обзавеждане чрез специализирани фирми, които са част от нашата корпоративна група и са наши дългогодишни професионални партньори.
Dati principali
Riferimento ID188949
Data annuncio 25/06/2024
Contratto Vendita
Tipologia Casa indipendente
Superficie 104 m2
Locali più di 5 (3 camere da letto, 3 altro), 1 bagno
Piano 2 totali
Costi
Prezzo 56.700 €
Prezzo al m2 545 €/m2
Efficienza energetica
Anno costruzione 1980
Classe energetica Immobile esente da certificazione energetica
agenzia verificata
Suprimmo
Suprimmo
ул. Якубица 19, ет. 5, Sofia
  Mostra Cellulare +359 88 370 0335
LUXIMMO
Mostra Telefono +359 88 388 8888
Visualizza altri annunci di

case indipendenti in vendita a Samokov


Comune di Samokov

:
Vendita case indipendenti Samokov
Vendita case Samokov
Agenzie immobiliari Samokov

Provincia di Sofia

:
Case indipendenti in vendita provincia Sofia
Vendita case provincia Sofia
Indirizzo e mappa
Samokov
Annuncio senza mappa,
prova a chiedere la posizione all'inserzionista