€ 299.0003 locali126 m22 bagni2.373 €/m2

Casa indipendente Bozuriste

Къща в София, област, с.Гурмазово за 299 000, Евро
Тази самостоятелна къща в затворен комплекс с уникална панорама, разположена на 15 км от центъра на София, представлява отлична възможност за комфортно и спокойно живеене в природна среда. Някои от ключовите характеристики на имота:

Разпределение на помещенията: Къщата разполага с входно антре, просторен хол с трапезария и кухненски бокс, уютна тераса, тоалетна за гости, котелно помещение и килер на първо ниво. На второ ниво - две спални, баня с тоалетна и още една тераса.

Качествени материали и инсталации: В проекта са заложени висококачествени материали и модерни инсталации. Термопомпената инсталация осигурява ефективно отопление и охлаждане на помещенията. Пречиствателната станция за отпадни води и високо ефективната топлоизолация са също част от предимствата на имота.

Фасадни материали и изглед: Къщата е облицована с камък и дърво, а фасадната минерална мазилка осигурява дълготрайна защита и естетически вид. Освен това, благодарение на своята висока местоположителна точка, имотът предлага невероятна панорамна гледка към Стара планина, Витоша, Люлин планина, Лозенска планина.

Екологична среда и допълнителни удобства: Районът около с. Гурмазово е известен със своята чиста екология, като предоставя отлична възможност за здравословен и спокоен начин на живот. В близост до комплекса има различни допълнителни удобства като конна база, тенис кортове и басейн.

Тази къща е отличен избор за хора, които ценят комфорта, качеството и живописната природа, като същевременно желаят бърз достъп до градски удобства и инфраструктура.

Оглед на имота

Можем да организираме оглед на имота в удобно за Вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване

Ние сме уважавана компания и ще бъдем с Вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки Ви допълнителни услуги по Ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.
Dati principali
Riferimento ID144106
Data annuncio 21/02/2024
Contratto Vendita
Tipologia Casa indipendente
Superficie 126 m2
Locali 3 (2 camere da letto, 1 altro), 2 bagni
Piano 2 totali
Costi
Prezzo 299.000 €
Prezzo al m2 2.373 €/m2
Efficienza energetica
Classe energetica Immobile esente da certificazione energetica
agenzia verificata
Suprimmo
Suprimmo
ул. Якубица 19, ет. 5, Sofia
  Mostra Cellulare +359 88 370 0335
LUXIMMO
Mostra Telefono +359 88 388 8888
Visualizza altri annunci di

case indipendenti in vendita a Bozuriste


Comune di Bozuriste

:
Vendita case indipendenti Bozuriste
Vendita case Bozuriste
Agenzie immobiliari Bozuriste

Provincia di Sofia

:
Case indipendenti in vendita provincia Sofia
Vendita case provincia Sofia
Indirizzo e mappa
Bozuriste
Annuncio senza mappa,
prova a chiedere la posizione all'inserzionista