€ 102.947,002 locali77 m21 bagni2 piano1.337 €/m2

Bilocale Varna (zona Виница)

Двустаен апартамент в нова сграда с Акт 16 в затворен комплекс в кв."Виница", с площ 77,93 кв.м.
ЕРА Визия предлага за продажба двустаен апартамент в затворен комплекс в кв."Виница"във вход въведен в експлоатация, с площ 77,93 кв.м. (с общите части) и 62,93 кв.м. (чиста жилищна площ). Апартаментът е разположен на втори етаж от общо пет и включва: коридор (4,8 кв.м.), дневна с кухненски бокс (24,5 кв.м.) с излаз на тераса (5,4 кв.м.), спалня (13,3 кв.м.), баня с тоалет (4,5 кв.м.), килер (2,3 кв.м.), ведно с прилежащо избено помещение (5,33 кв.м.). Изложение: изток - юг - запад.

Апартаментът се предлага по БДС: под - циментова замазка, стени - шпакловка, монтирани ключове, контакти, фасунги, немска 5-камерна PVC дограма клас А „VEKA -Softline", екстериорна блиндирана врата с висока степен на защита.
Общите части са луксозно завършени. Стените и таваните са с фина шпакловка и боя. Стълбището и терасите са с алуминиеви парапети. Функционира 6 местен асансьор, който слиза до подземните гаражи на сградата. Качеството на вложените материали при изграждането на сградите е безкомпромисно. Има възможност за закупуване на подземно (16 000 евро) или открито паркомясто (14 000 евро).

Жилищният комплекс включва контролиран достъп с карти само за живущите , видеонаблюдение, ландшафтно озеленяване, зони за отдих и барбекю зона, детска площадка, екстериорен фитнес, открит паркинг за гости, закрит и открит паркинг за живущите, както и бързозарядна електрическа станция за автомобили. Управлението и поддръжката на общите части ще се осъществява от специализирана фирма. Пpeдлaгa пpocтpaнcтвo, зeлeнинa, чиcт въздyx, мopcĸa пaнopaмa и спокойствие. Лoĸaциятa мy e мнoгo aтpaĸтивна – в непосредствена близост до гората и вилната зона на кв.„Виница", само на 3 км от плажната ивица и в същото време – c дoбpa тpaнcпopтнa oбeзпeчeнocт, c oтлични ĸoмyниĸaции и нeoбxoдимaтa coциaлнa инфpacтpyĸтypa, училища и детски градини, супермаркети.
Намира се на 6 ĸм oт цeнтъpa нa Bapнa, на 3 ĸм oт ĸypopтния ĸoмплeĸc Cв. Koнcтaнтин и Eлeнa и на 12 ĸм oт к.к.„Злaтни пяcъци". В близост се намират тенис кортовете на кв. „Виница, конната спортна база за езда, скалният пещерен комплекс „Аладжа манастир“, както и модерното здравно заведение „Eurohospital“.

ЕРА е независим кредитен консултант към БНБ и предоставя безплатна консултация и съдействие при финансиране на избрания от Вас имот. Код: 5300964


Dati principali
Riferimento 5300964
Data annuncio 16/07/2024
Contratto Vendita
Tipologia Appartamento
Superficie 77 m2
Locali 2 (1 camera da letto, 1 altro), 1 bagno
Piano 2 di 5 totali
Arredamento Assente
Costi
Prezzo 102.947 €
Prezzo al m2 1.337 €/m2
Efficienza energetica
Anno costruzione 2024
Tipo Alimentazione Riscaldamento Elettrico
Classe energetica Immobile esente da certificazione energetica
Planimetrie
ЕРА Визия
ЕРА Визия
кв. Владиславово, бл. 409, Varna
  Mostra Cellulare +359 89 853 3570
Румен Георгиев
Visualizza altri annunci di

appartamenti in vendita a Varna


Comune di Varna

:
Vendita appartamenti Varna
Vendita case Varna
Agenzie immobiliari Varna

Provincia di Varna

:
Appartamenti in vendita provincia Varna
Vendita case provincia Varna
Indirizzo e mappa
Varna - quartiere Виница
Inserzionista