€ 499.000,005+ locali225 m22 bagni4 piano2.218 €/m2

Appartamento Varna (zona Бриз)

Многостаен обзаведен апартамент с нескриваема морска панорама
ЕРА Парадайс предлага за продажба един уникален апартамент, който ще Ви остави без дъх! Този изключителен мезонет, разположен в емблематична жилищна сграда с внушителни общи части в престижния квартал Бриз, е истинско бижу със застроена площ от цели 198 кв.м.!!!

Апартаментът е на 2 нива, ситуиран на четвърти и пети етаж и предлага следното функционално разпределение на помещенията:
- 4-ти етаж: ще Ви посрещне уютно антре и широк коридор, водещ към просторен хол с трапезария и обособена кухненска част, идеални за семейни вечери или събирания с приятели. На същото ниво са разположени и две светли спални, баня с тоалет, отделно тоалетна, перално помещение и килер за Вашия комфорт, стълбище, водещо към горното ниво. От дневната се излиза на прекрасна тераса с площ от 20 кв.м., която предлага зашеметяващ изглед към морето, където сутрешното кафе ще се превърне в ритуал;
- 5-ти етаж: тук ще откриете кабинет с излаз към тераса, опасваща цялото горно ниво на жилището, от която можете да се още по-добре да се насладите на нескриваемата морска панорама. На този етаж е разположена просторна спалня с две зони – идеално решение за родители или пораснали деца, със собствена баня с тоалет. На същото ниво, за удобство, е разположен и склад, който лесно може да бъде трансформиран в дрешник.

Жилището се продава напълно обзаведено по индивидуален проект с висок клас мебели и оборудвано с всички необходими електроуреди и електротехника. Работеща камина на дърва в хола за уют през студените зимни вечери.
Това жилище е идеално място за семейство, което търси комбинация от лукс и уют, простор и комфортни обеми на помещенията или за инвестиция с потенциал за висока доходност.

Жилищната сграда, в която е ситуиран обявеният за продажба имот, е луксозна, висок клас и изпълнена от реномиран строител. Сградата е изпълнена на 5 етажа, с асансьор, въведена в експлоатация през 2010 г. Общите части са внушителни, луксозни и добре поддържани. Сградата предлага на своите обитатели градина с красиво оформена зелена растителност, цветя и алеи, както и зона за релакс с ратанови мебели.

Квартал Бриз се оформя като една от най-предпочитаните зони за живот в град Варна. Локацията на жилищната сграда е в най-комуникативната част на квартала - разположена в близост до търговски център "Паркмарт", хранителни магазини, средни училища, детски градини, занимални, Паметник на Българо - съветската дружба, на пешеходно разстояние от Морската градина, на 50 м спирки на градски транспорт, обслужващи широк спектър от линии на градския транспорт. Достъпът до сградата е посредством асфалтов път!



Dati principali
Riferimento 7100016
Data annuncio 15/08/2024
Contratto Vendita
Tipologia Appartamento
Superficie 225 m2
Locali più di 5 (3 camere da letto, 6 altro), 2 bagni
Piano 4 di 5 totali
Numero posti auto 1
Arredamento Completo
Costi
Prezzo 499.000 €
Prezzo al m2 2.218 €/m2
Efficienza energetica
Anno costruzione 2010
Tipo Alimentazione Riscaldamento Elettrico
Classe energetica Immobile esente da certificazione energetica
Planimetrie
ЕРА Парадайс
ЕРА Парадайс
гр. Варна, ул. Марко Балабанов 41, Varna
  Mostra Cellulare +359 87 900 5060
Ивелина Иванова
Mostra Telefono +358 8 79005060
Visualizza altri annunci di

appartamenti in vendita a Varna


Comune di Varna

:
Vendita appartamenti Varna
Vendita case Varna
Agenzie immobiliari Varna

Provincia di Varna

:
Appartamenti in vendita provincia Varna
Vendita case provincia Varna
Indirizzo e mappa
Varna - quartiere Бриз