€ 500 al mese1 locali66 m21 bagni3 piano

Monolocale Sofia (zona Борово)

2-стаен в София, Борово за 500, Евро
Офертата е САМО и единствено за директни клиенти на агенцията без домашни любимци! Предлагаме на Вашето внимание обзаведен двустаен апартамент в кв. Борово, на ул. „Родопски извор”. В близост е разположен бул. „България”, който осигурява лесен и бърз достъп до центъра на града.

Апартаментът е разположен на 3-ти етаж в тухлена сграда от 2008г. Сградата е с отлично поддържани общи части и асансьор. Изложението е североизток.

Имотът е с площ 66 м2, които са разпределени в:
• Антре
• Всекидневна с кухненски бокс
• Спалня
• Баня с тоалетна
• Тераса

Кухнята е оборудвана с ел. печка с котлони „Electrolux”, аспиратор „Teka” и хладилник „Liebherr”. Настилките са ламинат и теракота. Поставена е PVC дограма. Отоплението е на електричество, в хола е поставен климатик.

Районът е предпочитан за живеене поради близостта си до бул. „България” и бул.„Цар Борис III”, което осигурява бърз и лесен достъп до централната част на града. На минути разстояние се намират „България Мол”, супермаркет „Billa”, хипермаркет от веригата „Jumbo”, офис сгради, множество магазини и бутици, пазар, детски площадки, училища, медицински центрове, фитнес центрове, кафенета, ресторанти (“Happy” и мн.др.), банкови офиси, спирки на градски транспорт (автобусни и трамвайни), бензиностанция “OMV”. Кварталът предлага на обитателите си несравними уют и спокойствие.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Наемане на имота
Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.

Допълнителни услуги
С нас можете не само да наемете имот, но и да се възползвате от редица допълнителни услуги. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.
Dati principali
Riferimento ID217719
Data annuncio 27/09/2024
Contratto Affitto
Tipologia Appartamento
Superficie 66 m2
Locali 1 (1 camera da letto), 1 bagno
Piano 3 di 6 totali
Costi
Prezzo 500 € al mese
Efficienza energetica
Classe energetica Immobile esente da certificazione energetica
agenzia verificata
Suprimmo
Suprimmo
ул. Якубица 19, ет. 5, Sofia
  Mostra Cellulare +359 88 370 0335
LUXIMMO
Mostra Telefono +359 88 388 8888
Visualizza altri annunci di

appartamenti in affitto a Sofia


Comune di Sofia

:
Affitto appartamenti Sofia
Affitto case Sofia
Agenzie immobiliari Sofia

Provincia di Sofia

:
Appartamenti in affitto provincia Sofia
Affitto case provincia Sofia
Indirizzo e mappa
Sofia - quartiere Борово