€ 2.200,00 al mese207 m24 piano

Appartamento Varna (zona Галата)

Луксозен просторен апартамент в спокоен затворен комплекс в кв. Галата
Оферта 1956; ЛУКС! ПАНОРАМА! СОБСТВЕН АСАНСЬОР! ДВЕ ПАРКОМЕСТА! Амара имоти Ви предлага за под наем луксозен апартамент-мечта.
На площ от 207 кв.м ще откриете ново дизайнерско обзаведено и оборудвано жилище на тихо място в кв. Галата, Варна. Апартаментът разполага с просторна всекидневна с кухня и трапезария, три спални, два комбинирани санитарни възела и тераса с над 180 градусова панорама. На терасата има монтирано професионално джакузи за 5 човека, както и маса с 8 стола. Към имота се предлага самостоятелен гараж за две коли, от който има отделен вход за асансьора, който посредством специален чип Ви отвежда директно в апартамента. Апартаментът е направен изцяло по дизайнерски проект и е луксозно обзаведен и оборудван с всичко необходимо за живеене.
Разположен е на четвърти етаж в луксозен комплекс с ограничен достъп, със солен басейн с изглед море, шезлонги, барбекю зона с маси, пейки и чадъри.
Месечният наем за дългосрочно наемане е 2200 евро + 300 евро, които включват такса поддръжка на общите части, гараж за два автомобила, кабелна телевизия и интернет, както и еднократно основно месечно почистване на жилището.
За повече информация и огледи, Светла Дучева: 0897 066 233
Амара Имоти ще бъде с Вас от определянето на правилната пазарна цена до Приемо - предавателния протокол след подписването на Нотариалния акт. Огледи, договори, ипотеки, ремонти. Нашата цел са доволни клиенти и дългосрочни отношения с тях.
"Имоти с отношение!"
Dati principali
Riferimento ID198335
Data annuncio 25/07/2024
Contratto Affitto
Tipologia Appartamento
Superficie 207 m2
Piano 4 di 4 totali
Costi
Prezzo 2.200 € al mese
Efficienza energetica
Classe energetica Immobile esente da certificazione energetica
Амара
Амара
гр. Варна, Varna
  Mostra Cellulare +359 88 897 6225
Ивета Андреева
Mostra Telefono +359 89 706 6228
Visualizza altri annunci di

appartamenti in affitto a Varna


Comune di Varna

:
Affitto appartamenti Varna
Affitto case Varna
Agenzie immobiliari Varna

Provincia di Varna

:
Appartamenti in affitto provincia Varna
Affitto case provincia Varna
Indirizzo e mappa
Varna - quartiere Галата