€ 258.2363 locals117 m24 plan2.207 €/m2

Three-room apartment Sofia (neighborhood Симеоново)

Тристаен апартамент за продажба в кв. Симеоново.
3мо Real Estate
Имаме удоволствието да ви представим описание на тристаен апартамент в груб строеж с прекрасна гледка към град София, разположен в квартал Симеоново:
Този тристаен апартамент се намира в един от най-желаните квартали на София - Симеоново и предлага възможността да се насладите на великолепна гледка към града.
Апартамент 17 се продава на шпакловка и замазка, което оставя възможности за персонализация и завършване на интериора по ваш вкус и предпочитания.
Състоящ се от просторен хол с кухненски бокс, спалня със собствено санитарно помещение, детска стая, балкон, баня с тоалетна и коридор. Този имот предлага достатъчно пространство за удобство и функционалност. Присъствието на големи прозорци и балкон осигурява изобилие от естествена светлина и възможност да се насладите на възхитителна панорамна гледка към София.
Това, че имотът се предлага на шпакловка и замазка предоставя възможност за вашето творчество и персонализация. Вие можете да изберете подходящите материали и дизайн, за да създадете уютен и модерен интериор, отговарящ на вашите индивидуални предпочитания и стил на живот.
Разположението на апартамента в квартал Симеоново ви осигурява удобен достъп до различни удобства и услуги, включително магазини, ресторанти, паркове и спортни обекти. Това е спокоен и зелен квартал, предлагащ баланс между градския живот и природната красота на околните планини.
Приобретяването на този тристаен апартамент в груб строеж в Симеоново ви дава възможността да създадете своя собствен уютен дом с изглед към града.
Той е идеален за тези, които ценят индивидуалността и желаят да си адаптират жилището според собствените си предпочитания и стил.
Жилищният комплекс, в който се намира апартаментът, предлага разнообразни удобства и услуги за комфортно живеене. В комплекса има подземни и надземни паркоместа, асансьор, място за отдих и детска площадка.
Допълнително може да закупите паркомясто или складово помещение.
Така че, ако търсите модерно жилище в желан район, с отлични удобства и без комисионна, този апартамент в Simeonovo Project може да бъде идеален за Вас.
Към всеки апартамент задължително се закупува складово помещение, което не е включено в цената. Оферта № № 271


Main data
Reference ID191296
Ad date 02/07/2024
Contract Sale
Typology Apartment
Surface 117 m2
Locals 3 (2 bedrooms, 1 other)
Plan 4 from 5 totals
Costs
Price 258.236 €
Price per m2 2.207 €/m2
Energy efficiency
Year built 2023
Energy rating Property exempt from energy certification
verified agency
3МО Real Estate
3МО Real Estate
гр. София, ж.к. Дружба, ул. Обиколна, бл. 616, Магазин № 2, партер, Sofia
  Show Mobile +359 89 588 5842
View other advertisements for

apartments for sale in Sofia


City of Sofia

:
Sale apartments Sofia
Sale properties Sofia
Estate agents Sofia

province of Sofia

:
Apartments for sale province Sofia
Sale properties province Sofia
Address and map
Sofia - neighborhood Симеоново