€ 329.900144 m21 bathrooms2.291 €/m2

Office Sofia (neighborhood Драгалевци)

Офис в София, Драгалевци за 329 900, Евро
Представяме на Вашето внимание стилен офис за продажба, с отлична локация. Офисът е отлично изпълнен с естествена светлина и стил. Този простор предлага шест работни места, конферентна маса, зони за презентации и отдих, осигурявайки комфортно работно преживяване за Вас и Вашия екип.

Освен това, офиса разполага с кухненски бокс и санитарен възел, удобства, които правят работния ден по-лек и ефективен. Напълно обзаведен и готов да приеме новите си собственици, този офис представлява идеалната възможност за Вашето делово развитие.

Офисът се продава напълно обзаведен. Има възможност да се подреди по-удобен за Вас начин, както да се поставят още работни места, както и да бъдат разделени с прегради. Един имот, позволява различни разпределения и приложения.

Има възможност да се закупи едно външна паркомясто- 19 000 евро, до входа на офиса .

Имотът е разположен на партерен етаж с лесен и директен достъп. Сградата е в близост до кръговото на кв. Драгалевци с бърз достъп до всички точки на гр. София, чрез бул.Черни връх и Околовръстен път.

Предимства:
напълно обзаведен;
автоматизация на отоплението;
автоматизация на осветлението;
Alexa за гласово управление (smiley)

Помещението е подходящо за :
-рекламна агенция;
-счетоводна къща;
-курсове за деца и възрастни;
-и много други дейности.

Местоположение: кв. Драгалевци е един от традиционните и живописни квартали на столичния София, разположен на изток от центъра на града. Той е известен със своята природна красота, спокойна атмосфера и добре развита инфраструктура.Драгалевци предлага комбинация от градски комфорт и близост до природата, като в същото време осигурява лесен достъп до центъра на града. Сред забележителностите на квартала се открояват парк "Витоша", идеално място за разходки и отдих, както и разнообразие от местни заведения и магазини, които удовлетворяват всички нужди на жителите. Драгалевци предлага уникална смесица от удобства и природна красота, което го прави едно от предпочитаните места за живеене в София.

Вашето бъдещо работно пространство вече Ви очаква!

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме уважавана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.
Main data
Reference ID169813
Ad date 20/04/2024
Contract Sale
Typology Office
Surface 144 m2
Locals 1 bathroom
Plan 5 totals
Costs
Price 329.900 €
Price per m2 2.291 €/m2
Energy efficiency
Energy rating Property exempt from energy certification
verified agency
Suprimmo
Suprimmo
ул. Якубица 19, ет. 5, Sofia
  Show Mobile +359 88 370 0335
LUXIMMO
Show Phone +359 88 388 8888
View other advertisements for

offices for sale in Sofia


City of Sofia

:
Sale offices Sofia
Sale commercial Sofia
Estate agents Sofia

province of Sofia

:
Offices for sale province Sofia
Sale commercial province Sofia
Address and map
Sofia - neighborhood Драгалевци