€ 262.728,00109 m23 plan2.410 €/m2

Office Plovdiv (neighborhood Център)

Офис в Пловдив, Център за 262 728, Евро
Представяме нов, просторен офис в бизнес сграда до река Марица в Пловдив. Отлична локация в сърцето на града – част от Главната пешеходна зона и непосредствено до емблематичния за Пловдив Мост „Съединение“, познат като Пешеходният мост.

Имотът с обща площ от 109.47 кв.м е разположен на 3-ти етаж от 9 в бутикова сграда, която се състои от офис пространства от 200 кв.м на
всеки етаж.

Помещението се предава в степен на завършеност по БДС.

Строежът е поверен на водеща фирма в бранша с доказан над 25 годишен опит в изграждането на сигурни и луксозни бизнес сгради. Със своята неокласическа архитектура, модерен интериор и висококачествено строителство, сградата предлага луксозни офиси от най-висок клас.

Архитектурата на сградата е специално проектирана, така че всеки един офис да има гледка изцяло към река Марица. Функционалност, лукс и хармонична връзка с природата във просторни и елегантни офис пространства за Вашия бизнес.

Потенциал на ИТ и аутосорсинг в Пловдив:

Пловдив е вторият най-важен град в България, в съответствие с неговите демографски данни и втора аутсорсинг дестинация след София с 5000 наети служители в сектора IT % BPO. Градът привлича работна сила от регион, който е населен от 1.3 милиона души, които живеят в самия град или в непосредствена близост. Силно развита образователна система от общодържавно реномирани гимназии и университети служи като добър извор за кадри за ИТ и аутсорсинг индустрията. Още повече, образователната система става все по-адаптивна и е отворена за сътрудничество с бизнеса, въвеждане на съвместни курсове, стажове и ориентирани към индустрията програми. Сравнително новият процес на възникване на благоприятна екосистема за ИТ и аутсорсинг е набелязан от местните власти като основен път за развитие на града.

За повече информация, моля свържете се с нас.
Main data
Reference ID104273
Ad date 01/12/2023
Contract Sale
Typology Office
Surface 109 m2
Plan 3 from 9 totals
Costs
Price 262.728 €
Price per m2 2.410 €/m2
Energy efficiency
Energy rating Property exempt from energy certification
verified agency
Suprimmo
Suprimmo
ул. Якубица 19, ет. 5, Sofia
  Show Mobile +359 88 370 0335
LUXIMMO
Show Phone +359 88 388 8888
View other advertisements for

offices for sale in Plovdiv


City of Plovdiv

:
Sale offices Plovdiv
Sale commercial Plovdiv
Estate agents Plovdiv

province of Plovdiv

:
Offices for sale province Plovdiv
Sale commercial province Plovdiv
Address and map
Plovdiv - neighborhood Център
Ad without map,
try asking the advertiser for the position