€ 1.255.000,001705 m25 plan736 €/m2

Hotel - Accommodation facility Bansko

Хотел в Благоевград, област, гр.Банско за 1255 000, Евро
"Пирина Клуб Хотел" / Pirina Club Hotel е нов тризвезден хотел, разположен в нов квартал на Банско, откъдето лесно се стига до стария град и до началната станция на кабинковия лифт. Построен е в типичния за Банско стил. Той предлага съчетание на съвременен комфорт с непреходността на камъка и дървото. Хотелът разполага с 30 стаи /2+1/, всяка със собствен санитарен възел, кабелна телевизия, Интернет връзка и телефон, минибар и балкон.

Хотелът разполага с РЗП 1705 кв.м. Той се състои от:
•Приземен етаж с котелно на газ или нафта, складови помещения, пералня, две съблекални с душове и тоалетни, зала за масажи, фитнес и тенис на маса, сауна за 6 човека, джакузи, помещение от 75кв.м , което може да се обособи като конферентна зала, басейн или механа (в момента е празно ).
•Партерен етаж с рецепция със стая за персонал, мъжка и дамска тоалетни, ски гардероб, ресторант зала с камина и кухня.
•Първи етаж се състои от 8 стаи, 1 апартамент, 1 камериерска стая на етаж, всички стаи са със санитарен възел и балкон.
•Втори етаж се състои 10 стаи, 1 камериерска стая на етаж, всички стаи са със санитарен възел и балкон.
•На трети етаж има 10 стаи, 5 от тях със скосения и без балкон.
•Тавански етаж с обособени стаи за персонал - 4 помещения, 2 бани с тоалетна, голям коридор със скосения. Този етаж е 80 кв.м (не влиза в квадратурата по проект)

Строителството на хотела е монолитно, с добра външна изолация, PVC дограма със стъклопакет. Хотелът разполага с асансьор с 5 спирки, система за отопление с термопомпа, система на природен газ и възможност за отопление на нафта, собствени паркоместа пред хотела - до 12 автомобила, система за видеонаблюдение, изградена пожароизвестителна система, СОТ, безжичен интернет в целия хотел, дворно място с висока каменна ограда (директна връзка с ресторанта, както и с улицата към входа на хотела) - общо зелената площ е около 350 кв.м.

Банско е модерен, бързоразвиващ се курорт в подножието на Пирин планина. Отстои на 165 км. от София и най-близкото летище, на 300 км от Солун и на около 600 км от Истамбул. Климата е планински, с леко средиземноморско влияние.

Банско е най-добрата българска дестинация за ски, сноуборд и шейна. Има писти от всякаква сложност – 5 леки , 8 със средна трудност, 2 трудни. Пистите са разположени достатъчно високо, за да осигурят прилично дълъг сезон - в добрите години от декември до май. Най- високата точка на ски центъра е на 2560 м, а най-ниската на 1000 м. Общата дължина на ски пистите е 65 км,на ски лифтовете 26 км, а 16 километров ски път свързва пистите с Банско.

В Банско съжителстват минало, настояще и бъдеще. Интересни неща за себе си ще открият любителите на историята, на старите църкви и възрожденската живопис – средновековната църква Успение на Света Богородица, църквата Света Троица от 1835 г., камбанарията с градския часовник, множество къщи-музеи и музейни експозиции.

Цената на хотела е с включен ДДС.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.
Main data
Reference ID104748
Ad date 01/12/2023
Contract Sale
Typology Hotel - Accommodation facility
Surface 1705 m2
Plan 5
Costs
Price 1.255.000 €
Price per m2 736 €/m2
Energy efficiency
Energy rating Property exempt from energy certification
verified agency
Suprimmo
Suprimmo
ул. Якубица 19, ет. 5, Sofia
  Show Mobile +359 88 370 0335
LUXIMMO
Show Phone +359 88 388 8888
View other advertisements for

alberghi for sale in Bansko


City of Bansko

:
Sale alberghi Bansko
Sale commercial Bansko
Estate agents Bansko

province of Blagoevgrad

:
Alberghi for sale province Blagoevgrad
Sale commercial province Blagoevgrad
Address and map
Bansko
Ad without map,
try asking the advertiser for the position