€ 21.600,00

Independent house с. Яздач, Chirpan

Продажба Къща гр. Чирпан - с. Яздач 65m²
Продава се къща в живописното село Яздач, разположено на 22 километра от Стара Загора в посока Чирпан. Селото е разположено на няколко възвишения, по средата му минава малка рекичка, придавайки допълнителен чар на мястото. Съседни села са Яворово , Винарово и Могилово.Яздач разполага с около 150 къщи, един хоремаг, магазин и бирария, осигуряващи всички основни удобства.
Описание на имота:
Дворно място с двуетажна каменна къща, разположена до центъра на село Яздач . Дворното място е с правилна форма, с площ от 1260 кв.м, като достъпът до имота е възможен от две асфалтирани улици.
Къщата е каменна на две нива със застроена площ от 65 кв.м.. Първо ниво състои се от антре , две самостоятелни стаи и килер.Във всяка от стаите има пещ . Прекаран е водопровод в една от стаите.Възможно е изграждане на вътрешна баня. Връзката между етажите е посредством външно стълбище. Второ ниво-състои се от светъл салон, две стаи и склад.На втория етаж има изградена пещ.
Имотът разполага с помпа за напояване на градината, застроен гараж със склад, едноетажна пристройка (плевник/ обор, който е изграден изцяло от камък ), както и няколко пристройки за отглеждане на животни. В двора има ябълкова градина с различни сортове 20 нискостеблени ябълкови дървета в активна плододаваща възраст, сливи, голяма круша, лози, смокиня, лещник, хинап и др.
Тоалетната е външна.
В имотa има ток и водоснабдяване - партиди, които се плащат редовно, както сонда за напояване .Цена - 21 600 евро.
Възможност за закупуване на два обединени парцела с обща площ 2 090 кв.м.(1020 кв.м. и 1070 кв.м.) . Трифазен ток и кладенец - Цена - 14 600 евро . (yavlenaCOM/146198).
Main data
Reference H-656652
Ad date 02/08/2024
Contract Sale
Typology Independent house
Costs
Price 21.600 €
Energy efficiency
Energy rating Property exempt from energy certification
Явлена - Стара Загора
Явлена - Стара Загора
Stara Zagora
  Show Mobile +359 88 864 6180
View other advertisements for

detached houses for sale in Chirpan


City of Chirpan

:
Sale detached houses Chirpan
Sale properties Chirpan
Estate agents Chirpan

province of Stara Zagora

:
Detached houses for sale province Stara Zagora
Sale properties province Stara Zagora
Address and map
с. Яздач, Chirpan