€ 492.507,0010730 m246 €/m2

Building land Dolni Chiflik

Парцел в Варна, област, с.Шкорпиловци за 492 507, Евро
Представяме ви урегулиран парцел в землището на село Шкорпиловци, местност Ачмълъка. Селото се намира на около 40 км южно от Варна и е една от предпочитаните дестинации за спокойна лятна почивка, която съчетава морски плаж, планински поляни и горски излети.

В селото се намират множество хотели и почивни станции, заведения за хранене, барове, лятно кино, сърф и кайт училище, природата около курорта е характерна с уникалното си разнообразие и отдалеченост от други курорти и селища.

Плажната ивица е най-голямата в България – 12 км и осигурява много незаети пространства, дори в пика на сезона. С права брегова линия, без заливи, това е предпоставка и за вълни при северни и североизточни ветрове. Това прави мястото едно от най-добрите за практикуване на сърф, уиндсърф и кайт по нашето Черноморие. В близост е и резерватът „Камчийски пясъци“. Има идеални условия за къмпинг (в горите около селото).

Парцелът е с големина 10730 кв.м. и е разположен източно от селото в местност Ачмълъка само на 400 м от плажа. Съвсем близо са и Фъндъклийска река и новоизградената алея свързваща селото с плажната ивица.

Към момента парцелът се използва като нива и се обработва от арендатори, така както и парцелите, с които граничи. Единствено на изток граничи със застроен парцел.

Достъпът е изключително лесен и е изцяло по асфалтов път. Комуникациите като ток и вода са в непосредствена близост.

Парцелът се характеризира с правилната си форма, нулева денивилация и леките ограничения в начина на застрояване: висока плътност и до 10 м във височина. Дори сега от нивото на земята можете да зърнете морето, а при застрояване би се открила страхотна панорама от втория етаж.

Комбинацията от приятния климат, спокойствието и лесния достъп до плажовете, правят имота подходящ за изграждане на жилищен комплекс от отделни къщи или къщи тип таунхаус, бунгала, къмпинг и т.н. Разбира се с тази големина всеки нов собственик би могъл да осъществи изграждането на мечтаното фамилно имение, ранчо или шато.

В заключение парцелът има огромен потенциал за развитие на бизнес в областта на туризма. Може да е важна и основна част в осъществяването на всякакъв тип проекти, обвързани с Европейските програми за развитие.
Main data
Reference ID104038
Ad date 01/12/2023
Contract Sale
Typology Building land
Surface 10730 m2
Costs
Price 492.507 €
Price per m2 46 €/m2
Energy efficiency
Energy rating Property exempt from energy certification
verified agency
Suprimmo
Suprimmo
ул. Якубица 19, ет. 5, Sofia
  Show Mobile +359 88 370 0335
LUXIMMO
Show Phone +359 88 388 8888
View other advertisements for

building land for sale in Dolni Chiflik


City of Dolni Chiflik

:
Sale building land Dolni Chiflik
Sale land Dolni Chiflik
Estate agents Dolni Chiflik

province of Varna

:
Building land for sale province Varna
Sale land province Varna
Address and map
Dolni Chiflik
Ad without map,
try asking the advertiser for the position