€ 299.900,005 locals109 m22 bathrooms2 plan2.751 €/m2

Apartment Sofia (neighborhood Дианабад)

4-стаен в София, Дианабад за 299 900, Евро
Представяме ви просторен апартамент за продажба, разположен на втория етаж в квартал Дианабад в София, на самата граница с престижния квартал Изток, близо до булевард Драган Цанков, само на 350 метра от метростанция "Г.М. Димитров". Този апартамент предлага достатъчно пространство и удобства за комфортен и модерен начин на живот с възможност да бъде преобразен според вашия вкус и нужди.

Апартаментът разполага с:
Три големи спални: Светли и просторни, тези стаи предоставят отлична възможност за индивидуално оформление според вашите нужди и стил;
Хол: Просторен и с голям потенциал за преобразяване в уютен център на дома;
Отделна кухня: Около 10 кв.м., която може да се превърне в модерна и функционална кухня според вашите предпочитания;
Две тераси: с поглед към околоблоковото зелено пространство;
Баня с тоалетна: Може да бъде основно ремонтирана и обновена според съвременните стандарти;
Отделна тоалетна: За максимален комфорт.

Локацията на апартамента е изключително удобна, само на 350 метра от метростанция "Г.М. Димитров". Това значително улеснява достъпа до всяка част на града и ви осигурява голямо удобство при придвижване. Близостта до основни пътни артерии, обществени транспортни линии, магазини, паркове и други удобства прави този имот прекрасен избор за голямо семейство.

Очакваме Вашето запитване
 
Ако желаете да организирате оглед на имот, който Ви интересува, или да посетите някой от нашите офиси, моля свържете се с нас. За да уговорите ден и час за среща или оглед, можете да се обадите на посочения в обявата телефон или да изпратите запитване чрез електронната поща. Нашият консултант ще Ви съдейства с всички необходими подробности и ще уговори удобно за Вас време.
 
Търсите подходящия за Вас имот?
 
Не се колебайте да се свържете с нас и да ни разкажете за Вашите нужди и предпочитания. Нашият екип ще проведе задълбочено проучване на пазара, за да Ви предложи имоти, които точно отговарят на Вашите критерии. Разполагаме с изключително портфолио от висококачествени и ексклузивни жилища, които са достъпни само за нашите клиенти. За да сте първите, които ще получите информация за тях – свържете се с нас.
 
Допълнителни услуги
 
Като ценен клиент на нашата компания, Вие ще имате привилегията да ползвате напълно безплатно услугите на нашия опитен юридически екип. В допълнение, предлагаме комплексни решения, включващи имуществена застраховка, безплатна финансова консултация, както и изгодни условия за финансиране. Нашите услуги се разпростират и в сферата на препродажбата, отдаването под наем и управлението на имоти. Осигуряваме висококачествени ремонтни дейности и обзавеждане чрез специализирани фирми, които са част от нашата корпоративна група и са наши дългогодишни професионални партньори.


Main data
Reference ID192839
Ad date 05/07/2024
Contract Sale
Typology Apartment
Surface 109 m2
Locals 5 (3 bedrooms, 2 other), 2 bathrooms
Plan 2 from 8 totals
Costs
Price 299.900 €
Price per m2 2.751 €/m2
Energy efficiency
Energy rating Property exempt from energy certification
verified agency
Suprimmo
Suprimmo
ул. Якубица 19, ет. 5, Sofia
  Show Mobile +359 88 370 0335
LUXIMMO
Show Phone +359 88 388 8888
View other advertisements for

apartments for sale in Sofia


City of Sofia

:
Sale apartments Sofia
Sale properties Sofia
Estate agents Sofia

province of Sofia

:
Apartments for sale province Sofia
Sale properties province Sofia
Address and map
Sofia - neighborhood Дианабад