€ 12,00 per month109 m23 plan

Office гр. София, Sofia (neighborhood Лозенец)

Отдава под наем офис площи с различна квадратура в кв. Лозенец

Sofia In /www.sofiain.com/ предлага на Вашето внимание:




Стилен офис под наем в модерна офисна сграда, разположена в сърцето на кв. Лозенец, гр. София. Сградата впечатлява с елегантна архитектура и луксозно завършени интериори, предлагаща удобно работно пространство с 19 офиса, ресторант с уютни лятна и зимна градина, магазин, рецепция с администратор, както и 24-часова физическа и техническа охрана и видеонаблюдение.

Офисът, разположен на 3-ти етаж, предлага пространство с разпределение тип "open space", осигурявайки гъвкавост за препрограмиране на стаите и създаване на няколко работни помещения, в зависимост от нуждите на вашия бизнес. Помещението разполага с нови осветителни тела, подова настилка, санитарно оборудване, ТЕЦ, кухненски бокс, окабеляване, индивидуална климатизация, както и пожароизвестителна система и СОТ.

Разходите за поддръжка на общите части и 24-часовата охрана (както физическа, така и техническа) осигуряват допълнително спокойствие и сигурност на вашия бизнес. Таксата за общи части е 1 евро на кв.м. без ДДС.

Допълнително, в сградата се предлагат паркоместа за дългосрочен наем, което осигурява удобно паркиране за вас и вашите служители.

Тази оферта е отличен избор за бизнеси, които търсят престижно и функционално офис пространство в привлекателен район на столицата!





ОГЛЕД НА ИМОТА:



Свържете се с отговорния за тази оферта консултант и ще организираме оглед в удобно за вас време.




НАЕМАНЕ НА ИМОТА:



Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот. За всички наши клиенти ние осигуряваме безплатна юридическа и правна подкрепа по време на сключване на сделката!






Тази и много други оферти можете да разгледате на интернет страницата ни: www.sofiain.com





Реф. № 22460



ОЧАКВАМЕ ВИ!




Електричество
Асансьор
Паркинг
Лукс имот
ТЕЦ
Видеонаблюдение
Main data
Reference 22460
Ad date 28/07/2024
Contract Rent
Typology Office
Surface 109 m2
Plan 3 from 6 totals
Costs
Price 12 € per month
Energy efficiency
Energy rating Property exempt from energy certification
verified agency
Sofia In
Sofia In
ул. "Нишава" № 153, ет. 1, ул. "Казбек" № 57 Б, партер, Sofia
  Show Mobile +359 88 265 4100
Цвети Милотинова
View other advertisements for

offices for rent in Sofia


City of Sofia

:
Rent offices Sofia
Rent commercial Sofia
Estate agents Sofia

province of Sofia

:
Offices for rent province Sofia
Rent commercial province Sofia
Address and map
гр. София, Sofia - neighborhood Лозенец