€ 260 per month33 m22 plan

Office ул. Веслец 39, Sofia (neighborhood Централни Хали / Лъвов мост )

Офис намиращ се в гр. София, р-н Оборище, ул. Веслец, в близост до бул. Сливница, бул. Мария Луиза и Лъвов мост. Намира се на комуникативно място с бърз и лесен достъп до главни пътища и обществен транспорт (Метростанция Лъвов мост, трамвайни, тролейни и автобусни линии). Разположен в центъра на града в близост до държавни, търговски и банкови институции.
Имотът е след ремонт и в много добро състояние. Площта му е 33 м2. Статут по нотариален акт - “Офис”. Разпределение: входно антре, самостоятелен санитарен възел и офис помещение 27 м2.
Стени и таван на латекс, под теракота. Санитарен възел фаянс и теракота. Дограма алуминиева с вътрешни щори. Западно изложение, гледа към вътрешен двор със зеленина. Тих и топъл офис с ниски разходи за отопление. Лятото поддържа постоянна температура, поради което климатик не е нужен.
Сградата е тухлена (итонг), построена през 90-те години, с контрол на достъпа. Отопление на ТЕЦ, целогодишно топла вода. Офисът се намира на втори (надпартерен) етаж.
Отдава се необзаведен. Има наличен СОТ и интернет окабеляване. Входна врата бронирана на Солид с касов ключ и допълнителна секретна ключалка. Отдава се за дългосрочно наемане. Не се начислява ДДС. Отдава се под наем от собственик Физическо лице.
Подходящ за представителство на фирма, адвокатска кантора, счетоводна къща, проектантска дейност, рекламна агенция, агенция за преводи, туристическа агенция, офис, кабинет, приемна или други нужди.
Main data
Reference ID133647
Ad date 25/01/2024
Contract Rent
Typology Office
Surface 33 m2
Plan 2 from 7 totals
Costs
Price 260 € per month
Energy efficiency
Construction Status Renovated
Heating Centralized
Heating System Type to radiators
Heating Power Type District heating
Energy rating Not classifiable
Петър Василев
Private user
  Show Mobile +359 88 868 2593
View other advertisements for

offices for rent in Sofia


City of Sofia

:
Rent offices Sofia
Rent commercial Sofia
Estate agents Sofia

province of Sofia

:
Offices for rent province Sofia
Rent commercial province Sofia
Address and map
ул. Веслец 39, Sofia - neighborhood Централни Хали / Лъвов мост
Ad without map,
try asking the advertiser for the position
Advertiser
Петър Василев
Private user